Bora në pemë

Si do të jetë dimri?

Kur vjen dimri? Ne ju tregojmë se si do të jetë dimri 2017/2018. Sipas AEMET, pritet të regjistrohen temperatura më të ngrohta se normale. Por ka edhe më shumë ...

Foto e Detit të Vdekur

A mund të zhduket Deti i Vdekur?

Deti i Vdekur është një vend që mund të rrezikojë të zhduket për shkak të ndryshimit të klimës. Por pse? Ejani dhe ne do t'ju tregojmë.

Lule në pranverë

Si do të jetë pranvera 2017?

Dëshironi të dini se si do të jetë pranvera 2017? Nëse është kështu, ejani dhe ne do t'ju tregojmë se çfarë moti pritet të jetë në tre muajt e ardhshëm.

Fall

Si do të jetë rënia?

Pas një vere të nxehtë, si do të jetë vjeshta? Sipas AEMET, do të jetë diçka ndryshe nga ajo që jemi mësuar. Ne do t'ju tregojmë.

Harta e erës së Tokës, një hartë hipnotike dhe interaktive e motit

Një aplikacion i ri kompjuterik, Earth Wind Map, i dukshëm në internet dhe i disponueshëm për të gjithë përdoruesit, na lejon të vëzhgojmë në një mënyrë vizuale, estetikisht të bukur dhe, çka është më e rëndësishme, të dhëna të azhurnuara për rrymat e erës që po ndodhin përgjatë nëpër planet.