Seksionet

Një faqe interneti për adhuruesit e meteorologjisë dhe fenomeneve fizike. Flasim për retë, për motin, pse ndodhin fenomene të ndryshme meteorologjike, për instrumentet për matjen e tyre, për shkencëtarët që kanë ndërtuar këtë shkencë. Por ne gjithashtu flasim për Tokën, formimin e saj, vullkanet, shkëmbinjtë dhe gjeologjinë dhe për yjet, planetët dhe astronominë.

Ne kemi një ekipi editorial ekspert në shkrimin e artikujve mbi tema shkencore, të cilat do t'ju ndihmojnë të kuptoni lehtësisht të gjitha temat që diskutojmë në këtë faqe interneti.

Nëse dëshironi të na kontaktoni, mund ta bëni këtë përmes formularit tonë të kontaktit. kontakt.