reklamat
model harmonie

Modeli i harmonisë

Që nga 1 qershori 2017, AEMET po përdor modelin numerik të zonës së fundme Harmonie-Arome, i cili do të zëvendësojë në mënyrë progresive...

SHKON satelit

SHKON satelit

Me siguri keni dëgjuar për satelitët e vëzhgimit të hapësirës në televizion. Janë pajisje me zhvillim teknologjik...

Cabanuelas

Cabañuelas

Sot do të flasim për një metodë të parashikimit të motit që përdoret gjerësisht në zonat rurale dhe që gjithnjë e më shumë...

Pikat kryesore të kategorisë