Sisi meteorologi anu paling romantis

Mercusuar Arktik

Vyacheslav Korotki kaluar handapeun bulan purnama pikeun ngumpulkeun kayu bakar ti mercusuar.

Saluareun modél sareng ramalan, aya bagian tina meteorologi anu kaitkeun. Bagian éta pastina urang sadayana parantos ngalaman dina sababaraha waktos, sabab éta ngan saukur ningali langit. Kalayan kalakuan ieu, sakedik-sakedik urang tiasa ngiringan sabaraha dinten dinten ngantosan urang, sareng nyandak tindakan anu saluyu pikeun ngaraos raoseun.

Nanging, pikeun mendakan sadayana rahasia anu disumputkeun ku dunya anu saé ieu, aya saurang lalaki anu namina Vyacheslav Korotki anu mutuskeun ngumbara henteu langkung ogé kirang ti kalér: dimana salju arktik ngalaman sisi cuaca anu langkung romantis deui sareng teras-terasan deui. Kusabab anjeunna sanés ngan ukur meteorologi.

Radius Korotki

Ieu radio anu Korotki anggo pikeun ngirimkeun data na ka stasiun cuaca anu sanés, anu teras anjeunna kirimkeun ka Moskow. Siaran tiasa ditunda sababaraha dinten.

Saolah-olah nyobian kabur ka kota-kota, Korotki mangrupikeun jalmi anu resep ka nyalira. Jam genep puluh tilu, anjeunna parantos cicing di kapal Rusia sareng ayeuna di pos Arktik Rusia anu disebat Khodovarikha, dimana éta dikirim ku nagara pikeun ngukur suhu, salju, angin, ... singgetna, pikeun ngalaksanakeun tugasna. Kota anu pangcaketna jarakna sajam nganggo helikopter, anu anjeunna sigana henteu resep pisan: nalika anjeunna badé ngadatangan pamajikanana, anu dumuk di Arkhangelsk, anjeunna henteu tiasa mendakan harmoni antara patalimarga sareng ribut.

Laut Barents

Korotki lebet ka Laut Barents pikeun ngukur tingkat cai.

Fotografer Evgenia Arbugaeva, anu ageung di kota Arktik Tiksi, hoyong langkung caket kana kahirupan lalaki ieu. Anjeunna nyéépkeun dua waktos tetep sareng anjeunna, sareng anu anjeunna mendakan mangrupikeun hal anu luar biasa: Korotki sanés padepokan nyalira anu kabur ka kalér kusabab drama anu hébat, tapi kusabab anjeunna henteu betah diantara kota modéren. Anjeunna malah nyarios kitu éta kawas éta angin atanapi cuaca sorangan. Foto-foto anu anjeun tingali dina tulisan ieu dicandak ku awéwé ieu.

Korotki damel di bumi

Korotki cicing sareng damel di bumi kai di pos arktik Khodovarikha.

Sareng anjeun, naha anjeun tiasa angkat ka sisi sanés planét pikeun markisa anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.