Panasaran usum solstis

stasiun usum salju

Baheula Désémber 22 lawangna teh Usum Solstice, Mangsa dimana suhu bakal turun ageung sareng dinten-dinten na aranjeunna langkung pondoks anu dina sasih sanés taun.

Salajengna kuring bakal ngawartosan anjeun Sababaraha kapanasaran usum ieu jadi Natal sareng kulawarga anu kakarék dileupaskeun.

  • El Usum Solstice dimimitian Salasa kamari Désémber 22 tabuh 5 sareng 48 menit énjing. Éta bakal lepas Dinten 88 sareng bakal mungkas éta March 20 masihan lawang ka usum semi.
  • Dinten nelepon lumangsung Usum Solstice, nyaéta anu paling pondok dina sataun. Ieu kusabab éta dinten éta panonpoé naék engké sareng bakal langkung lami. Durasi dinten ieu biasana 9 jam sareng 17 menit beda jeung 15 jam sareng 3 menit anu lumangsung dinten anu pangpanjangna dina sataun.
  • Mimiti musim ieu tiasa lumangsung dina opat tanggal anu béda tina kalénder, khususna dina 20-23 Désémber.

Usum Solstice

  • Salila salajengna March 8 anjeun tiasa ngaraosan spektakuler Gerhana panonpoé. Karunya nya éta samagaha ieu henteu tiasa ditingali di Spanyol sareng ngan ukur warga masarakat Asia, Alaska sareng Australia.
  • El January 3 pancuran meteor anu munggaran dina usum salju bakal kajadian, khususna a pancuran spektakuler Quadrantids.
  • Mangsa bulan-bulan usum salju suhu rata-rata di Spanyol biasana sakitar 8 derajat celcius sareng curah hujan biasana gaduh rata-rata sakitar 186 mm. Mangrupikeun usum hujan di Komunitas sapertos Andalusia, Extremadura atanapi Galicia. 

Ieu sababaraha bagian panasaran solstice usum anu nembé lebet Spanyol sababaraha dinten ka pengker sareng bakal ngiringan urang pikeun sababaraha bulan dugi ka usum semi. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.