Panasaran ngeunaan salju anu anjeun henteu terang

Di tengah usum salju, nalika seueur Éropa sareng Amérika Kalér katutup salju, pikaresepeun pikeun terang langkung seueur ngeunaan fenomena salju anu langkung ngartos aranjeunna. Kusabab kitu urang bade nyaritakeun anjeun 4 panasaran ngeunaan salju éta pasti bakal kaget anjeun.

Hayu urang terang langkung seueur perkawis anjeunna.

Salju tiasa warna pink

salju-pink-samangka

Biasana, warna salju bodas sapertos permukaanna ngagambarkeun sinar panonpoé, ngirimkeunna deui ka angkasa, tapi éta ogé tiasa janten pink kusabab ayana microalgae anu tiasa ngahontal jutaan salinan pikeun unggal séntiméter salju sapertos anu parantos kami sebatkeun Artikel ieu, atanapi warna anu sanés upami dicampur kontaminasi.

Kepingan salju sanés mineral

Mineral mangrupikeun padet homogen anu ngagaduhan komposisi kimia pasti (tapi henteu tetep) sareng susunan atom anu dipesen. És sanés kaayaan cai anu biasana, sareng cai cair henteu ngagaduhan struktur anu tartib, janten henteu dianggap mineral.

Cina ngarayakeun festival salju pangageungna

Dipikenal salaku Harbin Ice and Snow Sculpture Festival sareng parantos diayakeun unggal taun ti saprak Januari 1963. Ti saprak éta, duanana warga boh anu nganjang ngaraosan patung anu megah anu didamel ku bahan anu, dina Harbin Éta lami pisan kusabab aranjeunna gaduh rata suhu -18,3ºC dina bulan kahiji taun.

Éta salju dina planét séjén

Salju di Mars. Gambar - NASA

Urang panginten panginten ngan ukur salju di dieu, di planét Bumi, tapi urang bakal salah. Salju ogé turun di Mars sareng Vénus, sanaos henteu sami sareng anu urang tingali: anu mimitina, karbon dioksida anu murag dina bentuk halimun, sedengkeun anu kadua salju diéstokeun ku pirit ku suhu anu luhur.

Naha anjeun terang panasaran salju séjén?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.