Naon salju pink

salju-acuk-3

Nalika sadaya jelema nyarioskeun perkawis salju aranjeunna ngabayangkeun sareng simbut bodas anu ngageleger nutupan sawah sareng gunung panginten, kumaha ogé aya fenomena anu beuki umum di mana salju kabukti pink.

Sanaos salju sapertos kieu tiasa katingali saé tina sudut pandang visual, formasi éta alatan kanyataan anu rada serem sareng teu aya positip anu kuring béjakeun di handap.

Salju pink ngagaduhan katerangan ilmiah sareng éta warna khas anu narik pisan perhatian ka jalma anu ningali, Éta disababkeun ku ayana microalgae anu tiasa ngahontal jutaan éksploitasi unggal séntiméter salju.

Warna pink anu matak ku sabab spora anu nimbulkeun kekembangan ageung sareng padet anu dikenal salaku "mekar". Fenomena sapertos kieu tiasa lumangsung di daérah mana waé planét salami kaayaan cuaca anu leres. Nanging, aya bagéan dunya anu langkung rentan ka salju salju anu disebut, sapertos Greenland, Norwegia, Islandia atanapi Swédia. Mikroalga nyababkeun salju lebur ku cara anu langkung gancang tibatan normal sareng ieu nyababkeun mekar langkung ageung dina saluruh permukaan salju. Masalahna nyaéta peleburan salju anu teu normal ieu pikaresepeun pemanasan global anu pikasieuneun.

salju-pink-samangka

Ahli ngeunaan hal éta nyangka yén salju salju anu disebut bakal janten fenomena anu beuki umum dina taun-taun ka pengker, utamina kusabab parobihan iklim sareng pemanasan global anu sadayana sangsara planét. Éta sababna salju pink dianggap duanana fenomena anu éndah, ogé matak jahat sareng bermasalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.