naon kaayaan nu teu tenang

Hawa goréng

Nalika anjeun badé ngarambat ku pesawat, henteu paduli sabaraha panjang atanapi pondokna, sok aya anu ngajantenkeun urang rada gugup. Lamun hiber ieu nyangsang atawa dibatalkeun, lamun éta takeoff dadakan atawa badarat, atawa malah lamun urang pencét sababaraha nabrak dina perjalanan. Kapal terbang ngalaman turbulensi nalika aranjeunna ngadadak ngalih sareng mimiti oyag teu disangka-sangka, sareng gerakan ieu tiasa dibalukarkeun ku parobihan laju hiber, arah aliran hawa, sareng kaayaan cuaca anu béda. Sanajan kitu, loba jalma teu nyaho naon kaayaan nu teu tenang.

Ku sabab kitu, urang bade ngahaturanan artikel ieu ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan naon turbulensi, naon ciri na pentingna.

naon kaayaan nu teu tenang

naon kaayaan nu teu tenang dina kapal terbang

Kecap turbulensi téh asalna tina basa Latin turbulentĭa, nu nujul kana kaayaan turbulensi (gangguan atawa agitasi). Hiji pesawat bisa disebutkeun ngalaman kaayaan nu teu tenang lamun gerakna ganas alatan parobahan laju sarta arah aliran hawa. Gangguan lumangsung nalika partikel hawa jadi teu teratur, biasana dina bentuk kincir angin. Turbulensi diciptakeun ku kaayaan cuaca anu béda.

Anu jadi sabab paling umum nyaéta kabentukna awan (leuwih tepatna: awan anu ngembang vertikal), badai, jeung draf gunung atawa aliran jet. Geser angin, fenomena cuaca séjén anu mangaruhan penerbangan, nyaéta parobahan anu ngadadak dina kakuatan sareng arah angin.

Jenis kacilakaan séjén anu tiasa dipendakan nalika penerbangan nyaéta turbulensi dihasilkeun langsung ku pesawat sorangan. Éta lumangsung nalika volume hawa anu ageung tabrakan sareng ujung jangjang pesawat. Dina sadaya kasus, pilot ngalaksanakeun tés sareng latihan pikeun ngontrol kaayaan naon waé anu timbul.

Iraha sareng dimana aranjeunna paling sering?

naon kaayaan nu teu tenang

Dina penerbangan peuting atawa penerbangan isuk-isuk, kaayaan nu teu tenang jarang lumangsung alatan aliran hawa smoother dina waktu ieu poé. Di sisi séjén, lamun urang ngapung beurang, urang bisa ngarasakeun gerakan salila perjalanan.

Aranjeunna biasana lumangsung dina altitudes handap dina perjalanan pondok has, tapi sababaraha penerbangan jarak jauh aya iwal. Upami urang ngapung di India atanapi Wétan Tengah, meureun aya karusuhan.

Jenis karusuhan

Tilu jenis karusuhan bisa dicirikeun jelas:

  • Turbulensi ringan: Ieu gerakan leutik ampir unpredictable tina pesawat nu malah bisa nyieun urang nangtung kénéh dina pesawat.
  • Turbulensi sedeng: Ieu mangrupikeun gerakan anu tiasa diprediksi, éta henteu ngamungkinkeun urang nangtung dina pesawat sareng urang tiasa murag.
  • Turbulensi parah: Ieu anu awon tina tilu, pesawat bakal mindahkeun dina cara sapertos nu urang bakal ngarasa glued kana korsi, atawa urang "ngapung" kaluar tina korsi.

Aranjeunna bahaya?

bersantai dina karusuhan

Turbulensi teu masalah badag lamun datang ka kaamanan pesawat. Tapi dina nyanghareupan nu teu kanyahoan, geus lumrah pikeun panumpang ngarasa sieun komo pusing. Urang teu kudu sieun turbulence sabab kapal terbang dirancang pikeun tahan kaayaan nu teu tenang paling telenges. Salian keur pinuh siap nyanghareupan adversities ieu, pilots boga kaahlian pikeun nungkulan kaayaan nu teu tenang. Ngalambatkeun sareng ngarobih jangkungna mangrupikeun bagian tina éta.

Sanajan aranjeunna henteu lengkep akurat, sabab alam téh unpredictable sarta cuaca bisa robah iraha wae, ramalan jeung sensor dipasang dina sababaraha cabins pikeun ngadeteksi kaayaan nu teu tenang jeung inténsitas na. Di jero kapal terbang, aya faktor anu leuwih atawa kurang turbulén. Salaku conto, korsi nu aya di puseur gravitasi jeung jangjang pesawat anu kurang kamungkinan kana perhatikeun parobahan ieu, sedengkeun korsi anu aya di buntut pesawat anu paling dipikaresep pikeun perhatikeunana. Urang ogé kudu tumut kana akun yén badag pesawat jeung korsi, nu kirang turbulence urang perhatikeun.

Sapertos urang nganggo sabuk pengaman dina kapal terbang nalika iinditan ku mobil, éta kedahna. Dina kaayaan pothole parna, belts korsi aranjeunna tiasa nyalametkeun kahirupan urang atanapi ngahindarkeun ancur tina gerakan pesawat. Lamun anjeun ngasupkeun manteng tina kaayaan nu teu tenang, pilot bakal ngingetkeun anjeun ngaliwatan loudspeaker naon anu lumangsung sarta naon anu kudu dipigawé.

Tips pikeun nungkulan kaayaan nu teu tenang

Upami anjeun salah sahiji jalma anu sieun iinditan ku pesawat atanapi malah karusuhan, tong hariwang, anjeun parantos ningali yén aranjeunna henteu bahaya sareng ku nuturkeun sababaraha tip anjeun bakal tiasa nyanghareupanana kalayan tenang sareng ngarasakeun hiber pikaresepeun. Ieu sababaraha tip saderhana anu tiasa dianggo ku saha waé pikeun ngabantosan anjeun ngarambat tanpa repot.

  • Ka kamar mandi sateuacan angkat: Tip ieu tiasa mangpaat pisan upami anjeun nuju perjalanan anu pondok. Pindah ka kamar mandi sateuacan pesawat angkat supados anjeun henteu kedah gugah nalika penerbangan. Ku cara ieu anjeun tiasa ngahindarkeun pusing tina latihan ringan atanapi malah macét di kamar mandi salami aliran ngagalura. Upami ieu kajantenan, tahan kana gagang anu anjeun tingali pikeun nyegah ragrag.
  • Pilih korsi anjeun: Upami mungkin, pilih korsi anjeun. Dina seueur kasus, windows tiasa ngajantenkeun anjeun langkung aman. Upami anjeun panik ngeunaan hiber anjeun, ulah kaluar darurat sabab gugup anjeun tiasa ngaganggu évakuasi.
  • Ngarti Turbulence: Sacara umum, urang sieun kanyahoan, jadi eta disarankeun pikeun nyaho naon kaayaan nu teu tenang saméméh naek pesawat. Anjeun bakal mendakan yén aranjeunna henteu bahaya sakumaha sigana
  • Anggo sabuk korsi anjeun sareng simpen barang-barang leutik: Lamun anjeun asup ka jalan kasar, nyepetkeun sabuk korsi Anjeun pikeun nyegah nabrak, ragrag jeung pusing. Jaga ogé barang-barang pribadi anjeun supados henteu hiber upami pesawat ngadadak teuing.
  • Hidrasi, gangguan sareng engapan: Tungtungna, tetep tilu faktor ieu dina pikiran. Sapanjang perjalanan, tetep caian sareng cobian ngaganggu diri anjeun ku sababaraha kagiatan (anjeun tiasa maca, nonton pilem sareng ngadangukeun musik). Dina kaayaan stres, coba ngadalikeun engapan anjeun pikeun nyegah panik.

Kuring miharep éta kalayan informasi ieu anjeun bisa leuwih jéntré ngeunaan naon kaayaan nu teu tenang, naon ciri na pentingna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.