Naon pangaruh tina pemanasan global?

Pencemaran hawa

Naon masa depan? Ieu patarosan anu langkung ti hiji sareng langkung ti dua urang parantos naroskeun ka diri urang sorangan ti jaman ka jaman, sareng éta iklim dunya robih pisan sareng gancang pisan. Atanapi, tibatan, kagiatan manusa, sadar atanapi teu sadar, nyaéta ngarobihna.

Rékaman rusak unggal bulan, anu matak pikahariwangeun. Sigana mah suhu rata-rata naék, teu aya niat turun. Ayeuna, berkat tulisan anu parantos muncul dina Majalah New York, urang bakal terang naon "bala" atanapi akibat tina pemanasan global anu paling mangaruhan urang dina jangka menengah sareng jangka panjang.

Maot ku panas

Jumlah korban jiwa panas ngan bakal nambahan. Manusa, sapertos mamalia anu sanés, mangrupikeun sato anu sanggup ngatur suhu awak urang ... tapi ngan ukur dugi ka batas anu tangtu: nalika suhu luarna luhur teuing, upami urang henteu cukup hidrasi urang tiasa maot dina waktos anu sanés waktos.

Kusabab kitu, sanaos urang sasuai sareng Pasatujuan Paris sareng nyegah suhu rata-rata global langkung ti dua derajat, seueur kota bakal tetep teu aya padumukan.

Tungtung tuangeun

Urang sadayana, sato sareng pepelakan, peryogi cai pikeun salamet. Tapi pangirangan curah hujan bakal ngancam ternak sareng pertanian, anu mangrupikeun kagiatan dasar pikeun umat manusa pikeun tetep aya. Dina taun 2100, Nanging, populasi bakal tumuh loba (diperkirakeun yén urang bakal ngahontal 10 milyar), tapi bakal aya kirang tuangeun.

Halodo bakal karasa pisan; kitu pisan éta ku 2080 Éropa kidul tiasa dina kaayaan usum garing ekstrim permanénDi Irak, Suriah sareng di seueur Wétan Tengah aranjeunna bakal ngagaduhan seueur masalah pikeun nyayogikeun sakumna penduduk.

perang

Nalika dahareun sareng cai kirang, manusa condong meunang konflik. Kami ngagaduhan hak pikeun nyayogikeun katuangan anu konstan, tapi upami sumberdaya ieu kirang, urang sering teu ngagaduhan pilihan tapi hijrah milarian tempat anu langkung saé atanapi cicing sareng nyobian kéngingkeun hal anu tiasa urang lebet kana sungut urang.

Upami suhu rata-rata naék lima darajat, perang bakal "roti sadidinten urang."

Parobihan iklim

Pikeun maca pangajaran anu lengkep, anjeun tiasa klik di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   OSCARIÑO OSHORIO cenahna

    ANJEUN HAYANG TEUING NGAHARÉNGKEUN GLOBAL GLOBAL, RÉK NGABUNGKEUN MATÉNA MAJU JARI
    Nalika panonpoé mangrupikeun agén utama naékna méja dunya, tambah antivirus sapertos: «ÉGOISME, PREPOTENSI, ANTAGONISME, HATE, RACISM»
    Éta mangrupikeun bahan budaya sareng politik, anu ningkatkeun suhud dunya. MASYARAKAT SUKA KELOMPOK MANUSA YANG SANGGUNG NYIEUNAN DEUI DI DUNYA RUUHAN Anu HENTEU SALAH SAHIJI ANU MOHON JADI PEMILIK. ON POPULASI JEUNG SUMBER SINGAPÉNA WAKTU SADAYANA yén dunya parantos dipasihan sapertos: LAND, Air AND SEAS Pikeun kahirupan manusa, paripolah sareng seueur teuing éksploitasi sumber dina lingkungan anu henteu cocog pikeun hirup ... éta cocog sareng APOCALYPSE Anu Diarepkeun sareng Diumumkeun dina Ramalan Injil .. Éta Sanés AKHIR DUNIA ... ITU AKHIR MANUSA. JEUNG kahirupan saperti urang terang.