Teleskop Skywatcher

warisan

Aya seueur teleskop pikeun niténan langit peuting. Ngan sababaraha modél pikeun pemula anu tiasa masihan kami kauntungan ningali kaéndahan ieu. Salah sahiji teleskop anu pantes dibeli nyaéta anu modélna SkyWatcher. Tujuan utama teleskop ieu nyaéta ngagaduhan kualitas anu langkung maju sareng éta dina harga anu hargana kanggo sadayana. Mérek SkyWatcher ngagaduhan seueur produk pikeun saha waé anu ngamimitian dunya astronomi atanapi pikeun anu langkung nuntut sareng maju gaduh langkung seueur pangalaman di lapangan.

Dina tulisan ieu kami bade nyaritakeun sadaya ciri dina teleskop SkyWatcher sareng kami bakal ngabandingkeun sahingga anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan produk ieu.

Asal sareng ciri utama teleskop SkyWatcher

Teleskop Skywatcher

Ngadegkeun teleskop SkyWatcher disebut David Shen sareng kumargi anjeunna yuswa 26 taun anjeunna mimiti damel salaku teknisi di pusat panilitian. Di dieu anjeunna janten resep kana béntang sareng desain optik. Teleskop kapungkur langkung mahal tibatan ayeuna. Tujuanana dinten ieu nyaéta seueur jalma anu tiasa ningali saluareun langit wengi urang. Salah sahiji kaéndahan anu paling pikaresepeun anu kedah diperhatoskeun nyaéta Saturnus. Dina 1999 Synta ngaluncurkeun mérek SkyWatcher pPikeun ngalakukeun sagala cara pikeun ningkatkeun kualitas teleskop sareng ngirangan biaya produksi. Ku cara kieu, éta bakal ngagaduhan harga anu cukup kalapa di pasar kalayan mérek sareng desain anu langkung unggul pikeun sadaya penggemar dunya ieu.

Teleskop astronomi SkyWatcher ngagaduhan kualitas anu saé sareng harga anu cukup terjangkau. Ieu parantos ngajantenkeun salah sahiji mérek pangpentingna sadunya. Mibanda tawaran anu cukup lega sareng rupa-rupa, khususna khusus dina teleskop astronomi sedeng, anu ngamungkinkeun pangguna resep niténan langit naha anjeun amatir, sedeng atanapi maju.

For sabaraha jelema, SkyWatcher mangrupikeun mérek teleskop sareng asesoris salaku kualitas pangsaéna. Kami badé nganalisis sababaraha modél laris pikeun ciri sareng harga na.

Ngajual Teleskop Skywatcher Pangsaéna

warisan

Warisan Skywatcher

Mangrupikeun séri modél anu diwangun ku teleskop anu langkung alit pikeun tiasa nempatkeun kana méja. Aranjeunna ogé ngajantenkeun nyandak éta dimana waé pikeun ngagaduhan angkutan anu langkung saé. Diantara ciri utama na, pikeun naon anu paling menonjol, mangrupakeun harga anu murah sareng penanganan anu gampang. Ieu teleskop idéal pikeun pemula. Aranjeunna ngagaduhan desain anu pikaresepeun, modéren sareng beurat anu cukup pikeun tiasa ngangkutana kalayan gampang.

Sanaos lumayan murah, aranjeunna ngagaduhan definisi gambar anu saé. Upami anjeun hoyong gaduh teleskop pikeun tiasa ningkatkeun gambar bulan sareng sababaraha planét, Warisan 90 mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina séri ieu. Éta ogé tiasa ngagaduhan visualisasi dina taneuh. Mibanda téknologi anu cukup maju anu ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun teleskop sacara manual dina sumbu naon waé tanpa didésainkeun. Ieu masihan kami kanyamanan hébat nalika nganggo. Salaku tambahan, éta ngagaduhan mémori internal kalayan langkung ti 42.000 objék pikeun tiasa niténan sacara otomatis. Upami anjeun hoyong salinan séri ieu, anjeun tiasa mésérna ku ngaklik di dieu.

raksa

raksa

Éta mangrupikeun garis teleskop anu sanés anu katelah ogé Merkurius, idéal pikeun aranjeunna anu badé ngamimitian dina paniténan astronomi ieu. Mangrupikeun alat anu cukup gampang dianggo tapi anjeun dijamin pangalaman anu saé. Gunung na cukup cocog pikeun pengamatan darat sareng gaduh pembesaran alat anu saé, sanaos sanés anu pangsaéna di pasar. Éta idéal pikeun pemula. Aya 3 modél teleskop anu béda gumantung kana tujuan anu urang hoyong. Anu kahiji nyaéta SkyWatcher merkuri 607 anu diaméterna lensa 60mm sareng panjang fokus 700mm. Ieu mangrupikeun salah sahiji teleskop dasar, janten gunana pikeun anu hoyong ngamimitian di dunya ieu. Pikeun ngamimitian di dunya ieu anjeun tiasa mésér teleskop ieu ku ngaklik dieu.

Teras aya modél salajengna anu disebut raksa 707 di mana urang mendakan gunung altazimuth. Sadaya jalma anu kéngingkeun teleskop ieu negeskeun yén éta ngagaduhan kualitas anu cukup pikeun tiasa ngamimitian di dunya ieu kumargi henteu peryogi seueur panyaluyuan. Éta ogé nyatakeun yén dina mesin pencari éta sanés anu pangsaéna, janten kedah ngaevaluasi upami urang parantos panengah atanapi maju. Upami anjeun hoyong mésér teleskop ieu, pencét di dieu.

Anu terakhir nyaéta SkyWatcher raksa 705. Mangrupikeun anu pangsaéna dina hal kualitas sareng harga dua anu disebatkeun di luhur, tapi éta dina sababaraha watesan kumargi éta mangrupikeun inisiasi. Anjeun tiasa mésér modél ieu ku ngaklik di dieu.

jelema nu ngajajah

Skywatcher Explorer

Rohangan alat astronomi ieu ngagaduhan kualitas anu cukup optimal pikeun sadayana jalma anu parantos ngagaduhan sababaraha élmu sateuacanna dina astronomi. Kualitas gambar na cukup luhur sareng tiasa nyayogikeun detil anu cukup menarik kana objék anu tiasa urang titénan sapanjang tata surya. Éta gaduh aperture ageung anu ngamungkinkeun urang pikeun niténan planét, nebulae sareng galaksi ku cara anu cukup pikaresepeun.

Kami nyorot teleskop 130mm panjelajah Refractor anu ngagaduhan bahan bermutu tinggi sareng tripod kalayan gunung khatulistiwa sareng kaca spion parabola. Ieu fungsina pikeun nyingkahan panyimpangan sfera. Kalayan apertur ageung anu dipibanda, urang tiasa niténan planét bahkan di daérah dimana urang seueur polusi cahaya. Éta mangrupikeun teleskop anu pikaresepeun ngémutan hargana. Upami anjeun hoyong mésér modél ieu, pencét di dieu.

Pilihan anu langkung maju tina mérek ieu nyaéta SkyWatcher explorer 200p / 1000 EQ5. Mangrupikeun modél anu mukaan 200mm sareng dipasang anu tiasa nuturkeun obyék astronomi ku cara anu gampang. Ieu ngajantenkeun teleskop anu sampurna pikeun nyandak léngkah-léngkah munggaran di dunya ieu. Urang tiasa kéngingkeun poto luar angkasa kalayan harga anu lumayan mahal. klik di dieu pikeun meunangkeun salah sahijina.

Kuring miharep éta kalayan inpormasi ieu sareng babandingan ieu anjeun tiasa mutuskeun misahkeun teleskop Skywatcher anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JESUS ​​LAZCANO V. cenahna

    Abdi gaduh TELESCOP langit-langit pangawas 114X1000MM. ES EQ1 T BOGA TANDA "BINAR" JEUNG TEU BISA NGAJARI BISA MANUAL ATAWA JARINGAN.