Ngalenyepan tihang

Ngalenyepan tihang

Kami ngawartosan anjeun sadayana sabab sareng akibat tina cair dina kutub. Diajar naon sabab utama fenomena ieu.

Ngeunteung Albedo

Albedo Bumi

Kami ngajelaskeun sadayana ngeunaan albedo Bumi sareng hubunganana sareng perubahan iklim. Lebetkeun didieu sareng diajar sadayana ngeunaan éta.

arktik-cair

És Arktik lebur dina usum salju ogé

Mangsa usum salju Arktik ogé leungiteun és. Suhu anu panas teuing pikeun cicing, sahingga panaliti ngaharepkeun sirna lengkep unggal usum panas mimitian taun 2030.

COP23

KTT Iklim Bonn (COP23) dibuka

Dinten pembukaan KTT Iklim Bonn (COP23) dilaksanakeun. Éta ditujukeun pikeun ngawangun Perjanjian Paris. Hoyong teraskeun?

Suhu anomali

Bumi beureum panas

Dina taun-taun ayeuna, suhu rata-rata global ngan ukur naék, ngagancurkeun caina sareng naékna permukaan laut.

Gunung Antartika

Parobihan iklim héjo Antartika

Naha hiji buana tiis sakumaha Antartika janten héjo kusabab parobihan iklim? Élmuwan yakin kitu. Datang sareng urang bakal nyaritakeun kunaon.

usum tiris tiis lain buktina yén parobihan iklim teu aya

Bukti ayana parobihan iklim

Naha parobihan iklim leres-leres aya? Naha urang salah dina nolak ayana? Di dieu bukti yén parobihan iklim aya.

polusi lingkungan

Kumaha polusi mangaruhan urang

Kumaha pangaruh polusi ka urang? Éta pangaruh négatip pisan sareng ngarusak ka manusa. Pilarian kumaha polusi mangaruhan urang.

Mars

Parobihan iklim di Mars

Mars gaduh permukaan garing dimana cai dina suasanana kentel janten ibun. Naon anu terjadi sareng iklim Mars?