candilazo

Candilazo

Sababaraha kali langit kaget urang ku pintonan éndah. Dina sababaraha kasempetan kami parantos lirén pikeun mikiran anu hebat pisan ...

ngembangkeun homo sapiens

Homo sapiens

Homo sapiens mangrupa salah sahiji spésiés kagolong kana genus Homo. Sanajan aya nomenklatur béda anu dipaké leuwih atawa ...