Himalaya

Rentang gunung

Cordilleras mangrupikeun pagunungan ageung pagunungan anu saling nyambung, anu umumna mangrupikeun wates géografis antar nagara. Éta asalna ...

géologi kuno

Paleozoic

Dina waktos géologis urang tiasa ngabédakeun jaman, éons sareng periode anu bénten-bénten waktos dina waktos dibagi kana ...

veroño

Verrano

Nalika ngeunaan budaya sareng meteorologi anu populér, lahir konsep anu cukup pikaresepeun. Salah sahiji konsép anu parantos didamel ...