Usum hujan bakal lumangsung sababaraha dinten

usum hujan mangaruhan Spanyol

Poe ieu kami nampi suhu anu pikaresepeun pisan sareng musim semi sanajan dina usum tiis. Ieu disababkeun ku ayana hiji anticyclone anu ngajantenkeun angin sareng hawa tiis ampir di sadaya Spanyol.

Ayeuna, ku angin sareng tekanan turun, dinten bakal datang nalika urang bakal langkung tiis, hujan, sareng salju deui. Kumaha badai bakal mangaruhan Spanyol?

Badai hujan anu bakal lumangsung sababaraha dinten deui

Poe ieu tekanan bakal teras turun sareng ieu bakal mangaruhan rezim angin sareng hujan anu di seueur jazirah bakal nyababkeun cuaca goréng. Ku turunna tekanan, angin biasana dibarengan ku massa hawa tiis anu nurunkeun térmométer.

Numutkeun ka Badan Météorologi Nagara (Aemet), bakal aya parobihan di Semenanjung sareng datangna massa hawa tiis ti lintang anu langkung luhur. Nalika tekanan murag, badai ngabentuk sareng sadayana ieu ngahasilkeun kaayaan teu stabilitas atmosfir. Dina hal ieu, henteu stabilitas bakal sumebar ka Laut Tengah sareng hujan ageung sareng salju diumumkeun, dibarengan ku angin ngahiliwir anu kuat.

Tingkat salju mimitina bakal jangkungna 800/1000 méter sareng soré bakal naék dugi ka 1.200 / 1.400 méter. Curah hujan anu pangluhurna bakal lumangsung di Valencia, tungtung wétan Castilla La Mancha sareng Murcia.

Kanggo énjing Salasa

Pikeun énjing, Salasa, hujan bakal ngalih ka belah kidul wétan Semenanjung ku cara anu langkung intens sareng tingkat salju bakal luhur 1.200 / 1.500 méter. Éta ogé bakal gaduh angin ngahiliwir anu kuat dibarengan présipitasi.

Ti dinten Rebo nyaéta nalika badai bakal tetep di Teluk Cádiz sareng éta bakal janten hal anu langkung stabil sareng lemah. Éta bakal nyababkeun sababaraha présipitasi sanaos lemah sareng tiasa dugi ka Jumaah.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.