COP23

KTT Iklim Bonn (COP23) dibuka

Dinten pembukaan KTT Iklim Bonn (COP23) dilaksanakeun. Éta ditujukeun pikeun ngawangun Perjanjian Paris. Hoyong teraskeun?

Suhu anomali

Bumi beureum panas

Dina taun-taun ayeuna, suhu rata-rata global ngan ukur naék, ngagancurkeun caina sareng naékna permukaan laut.

Gunung Antartika

Parobihan iklim héjo Antartika

Naha hiji buana tiis sakumaha Antartika janten héjo kusabab parobihan iklim? Élmuwan yakin kitu. Datang sareng urang bakal nyaritakeun kunaon.

usum tiris tiis lain buktina yén parobihan iklim teu aya

Bukti ayana parobihan iklim

Naha parobihan iklim leres-leres aya? Naha urang salah dina nolak ayana? Di dieu bukti yén parobihan iklim aya.

polusi lingkungan

Kumaha polusi mangaruhan urang

Kumaha pangaruh polusi ka urang? Éta pangaruh négatip pisan sareng ngarusak ka manusa. Pilarian kumaha polusi mangaruhan urang.

Mars

Parobihan iklim di Mars

Mars gaduh permukaan garing dimana cai dina suasanana kentel janten ibun. Naon anu terjadi sareng iklim Mars?

Kumaha pangaruh Arktik cair Spanyol?

Sanaos dipisahkeun ku sababaraha rébu kilométer, lebur Arktik bakal aya pangaruh ageung ka Spanyol. Datang sareng urang bakal nyaritakeun ngeunaan éta.

És Arktik

És Arktik hits low record

És Arktik parantos naék low-all-time low, mangrupikeun catetan négatip anyar anu nambihan ka anu diéléhkeun ti saprak 1978.

Pamanasan global

4 panasaran ngeunaan pemanasan global

Kami ngawartosan anjeun 4 panasaran ngeunaan pemanasan global anu bakal kaget anjeun. Lebetkeun pikeun milari épék naon anu tiasa dipilampah upami urang henteu ngalakukeun nanaon pikeun nyegahna.

Glacier

NASA: Pamanasan global gancang

Numutkeun ka NASA, pemanasan global langkung gancang. Émisi CO2 anu dituluykeun bakal ngajantenkeun tetep teu tetep ngajaga suhu di handap 1,5ºC.