Naon tempat paling tiis di Spanyol?

Usum tiis di Toledo

Spanyol mangrupikeun nagara anu kawilang haneut, tapi éta henteu hartosna yén nalika usum salju aya daérah anu suhu turun sareng langkung handap tina 0 derajat. Upami anjeun resep bentang salju, ngagem pakean termal sareng / atanapi latihan olahraga usum salju, kami nyarankeun anjeun nuluykeun maca.

Ku kituna, anjeun bakal tiasa mendakan tempat paling tiis di Spanyol.

Cabdella Tower, di Lleida

The Cabdella Tower

Di kotamadya ieu nyaéta Tasik Estangento. Bentang sakurilingna saé, tapi henteu cocog pikeun jalma anu tiris: tanggal 2 Pébruari 1956 bentang anu garing didaptarkeun -32ºC. Tapi ogé dipercaya yén di daérah anu langkung luhur raksa turun jadi -50ºC. Éta, dugi ka ayeuna, suhu panghandapna anu parantos aya di Spanyol.

Calamocha, di Teruel

Calamocha

Teruel dipikaterang ku usum tiris haneut sareng syal na, tapi anu kedah dialaman dina 17 Désémber 1963 pasti henteu ninggali saha waé anu teu paduli: bahkan -30ºC raksa murag dinten éta. Suhu anu sigana langkung khas pikeun nagara-nagara Nordik, leres?

Molina de Aragón, di Guadalajara

Molina de Aragon

Di propinsi Guadalajara (Castilla-La Mancha) mangrupikeun kota Molina de Aragón, dimana merkuri térmométer turun ka -28'2ºC dina 28 Januari 1952.

Reinosa, di Cantabria

karajaan

Salah sahiji kota anu paling indah di Cantabria, Reinosa, ngalaman dinten anu paling tiis na dina 4 Januari 1971, nalika raksa turun -24,6ºC. Pasti éta pasti katingalina langkung spektakuler 😉.

Albacete

Albacete

Albacete mangrupikeun kota dimana anjeun tiasa ngalakukeun seueur hal: nganjang ka tempat-tempat bersejarah, daérah héjo, atanapi, ogé émut sareng sepuh Januari Januari taun 1971, nalika suhu turun jadi suhu -24ºC.

Burgos

Burgos

Upami Reinosa mangrupikeun salah sahiji kota di Cantabria, Burgos mangrupikeun kota anu paling indah di semenanjung. Sareng ogé salah sahiji anu paling tiis: dina 1971 raksa turun ka -22ºC.

Janten ayeuna anjeun terang, upami anjeun ngarencanakeun badé ka sababaraha tempat anu paling tiis di Spanyol, tong hilap nyandak baju anu nyalindungan anjeun tina cuaca anu goréng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   miriam morales soriano cenahna

    Sareng kumaha upami Siguenza, Guadalajara?

  2.   Sandra cenahna

    Eusina saé, tapi tempat-tempatna masih kénéh leungit.