Aplikasi alarm hujan anu pangsaéna

alarm hujan

Nyaho iraha badé hujan penting pisan kanggo sadayana anu kedah ngalih atanapi ngalaksanakeun kagiatan di jalan. Hususna dina waktos henteu stabilitas atmosfir dimana hujan turun tiasa turun dina sababaraha menit, ngaramal jenis hujan ieu bakal ngabantosan urang pikeun disayogikeun kalayan saé sareng ngantisipasi kajadian.

Kanggo terang kaayaan cuaca sepanjang waktos, aya aplikasi mobile salaku alarm hujan anu nyaritakeun nalika badé hujan. Naha anjeun hoyong terang naon aplikasi ieu sareng kumaha jalanna?

Aplikasi sélulér pikeun hujan

Dinten ayeuna smartphone dianggo sapertos komputer asli. Alat anu gaduh ciri ieu, sanggup ngirim rokét ka bulan sareng éta sayogi kanggo sadayana. Kusabab kitu, éta mangrupikeun alat anu épéktip pikeun bertindak salaku meteorologi sareng tiasa ngaduga iraha bakal hujan.

Ieu di handap mangrupikeun aplikasi alarm hujan anu pangsaéna sareng kumaha jalanna.

Alarm hujan

alarm hujan

Aplikasi ieu mangrupikeun jinis meteorologi sareng parantos nyandak posisi dina aplikasi aplikasi meteorologi anu pangsaéna pikeun Android. Éta ngingetkeun urang ku sora anu sami sareng anu didamel ku hujan yén urang aya dina radius anu caket dimana aya hujan sareng salju. Ieu tiasa dilakukeun berkat peta geografis anu ngabantosan posisi kami nganggo sistem GPS.

Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ningali jinis présipitasi anu caket sareng animasi. Inténsitas na tiasa dipikaterang ku dibédakeun warna na. Aplikasi ieu ngagunakeun data anu disayogikeun ku jasa cuaca sacara real-time pikeun presisi langkung ageung.

Éta tiasa ngingetkeun naon waé jinis présipitasi, naha hujan, salju atanapi hujan es. Anjeun tiasa ngabéjaan kami ku béwara, geter atanapi ku sora. Sadaya data curah hujan tiasa ditingali dina peta geografis anu disayogikeun, tiasa ngalegaan daérah cenah pikeun milih titik minat anu urang hoyong terang.

Éta penting pisan pasang aplikasi Google Maps supados tiasa leres. Aplikasi éta ogé nyayogikeun widget anu béda pikeun nempatkeun desain sareng ukuran anu béda pikeun terang kaayaan anu sok diénggalan. Hatur nuhun kana widget ieu urang bakal tiasa terang kaayaan cuaca tanpa kedah teras-terasan muka aplikasi nganggo konsumsi batréna anu saluyu.

Aplikasi na gunana pisan pikeun sagala rupa kagiatan di luar sareng anjeun tiasa program jalan anu bakal dilakukeun sateuacanna. Éta ogé dianggo pikeun dianggo sadidinten dina dinten ka dinten urang.

Éta ngagaduhan dua vérsi, hiji gratis sareng anu mayar. Anu mimiti mawa publisitas. Kadua henteu mawa sareng ogé ngagaduhan sababaraha fitur tambahan sapertos kisaran deteksi anu diperpanjang.

Cuaca Yahoo

aplikasi cuaca yahoo

Aplikasi ieu ngagaduhan desain anu licin pisan. Sakitu anu meunang penghargaan di Apple. Éta ngabéjaan urang sepanjang waktos kaayaan cuaca sareng gaduh poto tempat anu ditetepkeun dicandak tina platform Flickr.

halimun

aplikasi halimun

Aplikasi ieu ngagaduhan desain anu cukup minimalis dimana anjeun ngan ukur tiasa ningali suhunan pas anjeun mukakeunana. Sakali kabuka, upami urang ngésérkeun ramo ka handap, éta bakal nginpokeun ka urang kana suhu dina sababaraha dinten ka payun, kamungkinan hujan di daérah caket daérah urang, tabuh sabaraha subuh sareng magrib, jumlah sinar UV, jst. .

Pikeun dianggo leres, urang kedah lokasi GPS aktip.

Cuaca liar

aplikasi cuaca liar

Aplikasi ieu lumayan alternatif, sabab éta nunjukkeun cuaca sepanjang waktos tina gambar sato galak, gumantung kana waktos dinten urang pendak. Upami contona wengi sareng mendung, éta nunjukkeun urang kijang tuang jukut di dataran sareng di tukang sababaraha awan ngalangkung éta.

Salaku tambahan, éta nginpokeun ka kami ngeunaan kaayaan météorologi dina sababaraha dinten ka payun, suhu sareng kamungkinan hujan sareng kecepatan angin.

AccuWeather

accuwheater

Aplikasi ieu mangrupikeun salah sahiji anu kawéntar dina Android sareng ios. Nyayogikeun inpormasi ngeunaan cuaca nepi ka 15 dinten sateuacana. Anjeun kedah terang yén akurasi inpormasi ieu janten langkung pasti nalika tilu dinten kalangkung. Sistem atmosfir teu tiasa diramalkeun sareng seueur akurasi ti saprak ayeuna, kumargi seueur variabel meteorologis turun naek.

Nalika urang muka jandéla aplikasi urang tiasa ningali variabel sapertos kalembaban, matahari terbit sareng waktos surup, pisibilitas, kagancangan angin sareng arah, tekanan atmosfir, suhu sareng sensasi termal. Éta ogé ngamungkinkeun kami terang variabel anu disebatkeun di kota-kota sanés anu nganggo mesin pencari. Ku cara kieu urang bakal tiasa terang iraha waé kaayaan tempat dimana urang badé ngumbara pikeun dipayogikeun payung sareng ulah baseuh.

Kalayan aplikasi ieu urang tiasa terang waktos anu ngantosan urang sepanjang waktos sareng di tempat anu urang hoyong disayogikeun dimana waé urang indit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.