Terusan Suez

panjangna saluran

Manusa parantos janten protagonis tina seueur prestasi arsitéktur. Nyiptakeun kanal anu tiasa ngahubungkeun Laut Beureum sareng Laut Tengah mangrupikeun inspirasi tina peradaban kuno anu parantos cicing di Isthmus of Suez. Aya sababaraha usaha dugi tungtungna diwangun Terusan Suez. Jalur ieu penting pisan tina sudut pandang ékonomi sareng gaduh tukangeun carita anu saé sareng lumayan dipikaresep anu bakal urang carioskeun di dieu.

Dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Terusan Suez, pangwangunan sareng sajarah na.

Desain kanal Suez

pentingna ékonomi saluran

Kami henteu mundur dugi ka usaha pangheulana ngawangun kanal ieu dina abad ka-XNUMX SM Dina waktos éta, Firaun Sesostris III maréntahkeun pangwangunan kanal anu tiasa nyambungkeun Walungan Nil sareng Laut Beureum. Sanaos ngagaduhan rohangan anu cekap alit, éta langkung ti cukup pikeun nampung sadaya kapal waktos éta. Jalur ieu seueur dianggo dugi ka pertengahan abad XNUMX. SM. Gurun anu cukup saukuran éta ngagaduhan sababaraha bagian bumi ka laut, ngahalangan jalan kaluarna.

Kusabab kitu Firaun Neco nyobian muka deui kanalna tanpa aya hasilna. Langkung ti 100.000 lalaki maot dina upaya muka deui kanal. Éta saatos abad anu raja Persia, Darius, éta ngoperasikeun karya-karya pikeun tiasa nyageurkeun bagian kidul terusan. Idéna nyaéta nyandak saluran anu ngalangkungan sadaya kapal tiasa langsung ngaléos ka Laut Tengah tanpa ngaliwatan Walungan Nil. Karya-karya ieu réngsé 200 taun ka hareup dina Ptolemy II. Tata perenahna sacara praktis sami sareng Terusan Suez ayeuna.

Aya béntenna salapan méter antara tingkat cai Laut Beureum sareng Laut Tengah, janten ieu kedah diperhatoskeun dina itungan pangwangunan kanal. Salila penjajahan Romawi di Mesir, pamutahiran anu signifikan dialaman anu tiasa ningkatkeun perdagangan. Nanging, saatos angkat Romawi kanal ieu éta ditingalkeun deui sareng henteu dianggo naon-naon. Salila ngadominasi Muslim Khalifah Omar anu jaga pulihna. Saatos sadayana abad di operasi éta deui direklamasi ku gurun.

Urang kedah émut yén gurun pasir gaduh dinamis anu teras-terasan kana waktos sareng keusik tiasa ngancurkeun sagala anu aya di jalanna.

Sejarah Terusan Suez

pentingna saluran suez

Ayana Terusan Suez tetep lengkep disumputkeun ti saprak éta sarébu taun. Dugikeun ka Napoleon Bonaparte anu sumping ka Mesir di 1798. Diantara kelompok sarjana anu ngiringan Napoleon aya sababaraha insinyur anu kawéntar sareng anjeunna ngagaduhan paréntah khusus pikeun ngariksa isthmus pikeun mastikeun kamungkinan hirup muka saluran anu tiasa ngamungkinkeun jalanna pasukan sareng barang ka Wétan. Tujuan utama kanal nyaéta sareng parantos janten rute komérsial.

Sanaos mendakan tilas firaun kuno dina milarian cara pikeun muka deui kanal, insinyur istilah pangwangunanna teu mungkin pisan. Kusabab aya salapan méter bédana antara dua laut, éta henteu ngijinkeun pangwangunanna. Mangrupikeun taun, kilométer anu ningkat nyaéta kabutuhan pikeun muka rute laut ieu.

Parantos di tengah révolusi industri, perdagangan Asia Wétan lirén janten méwah sareng parantos penting pisan pikeun kamekaran ékonomi sadaya kakuatan Éropa anu utami. Dina taun 1845, aya hiji deui jalan anu ditambihkeun, nyaéta anu pangheulana Jalur karéta Mesir ngahubungkeun Alexandria sareng palabuan Suez. Aya rute daratan ngalangkungan gurun Sinai tapi éta henteu praktis pisan kusabab volume muatan anu tiasa diangkut kufilah. Dagang di daérah ieu sama sekali henteu optimal.

Jalur sains karéta munggaran lumayan kapaké pikeun pangangkut panumpang tapi henteu cekap pikeun ngangkut barang. Éta henteu tiasa bersaing sareng kapal uap anyar anu aya dina waktos éta, anu langkung gancang sareng kapasitas beban anu langkung ageung.

Pangwangunanana

Akhirna, padamelan kanggo ngawangun kanal ieu dimimitian taun 1859 ku diplomat Perancis sareng pangusaha Ferdinand de Lesseps. Saatos 10 taun konstruksi, éta diresmikeun sareng janten salah sahiji karya rékayasa pangageungna di dunya. Rébuan padamel sapertos patani Mesir damel sacara paksa sareng sakitar 20.000 diantarana maot kusabab kaayaan karasa dina pangwangunanana. Ieu mangrupikeun kahiji kalina dina sadaya jujutan yén mesin penggalian anu didesain khusus pikeun karya-karya ieu dianggo.

Perancis sareng Inggris ngatur saluran ieu salami mangtaun-taun tapi Présidén Mesir dinasionalisasi dina 1956. Ieu ngaluarkeun krisis internasional anu dikenal salaku Perang Sinai. Dina perang ieu, Israél, Perancis sareng Inggris nyerang nagara éta. Teras, antara 1967 sareng 1973 aya perang Arab-Israél, sapertos Perang Yom Kippur (1973).

Rénovasi terakhir Terusan Suez nyaéta dina 2015 kalayan sababaraha karya ékspansi anu nyababkeun seueur kontroversi kumargi parantos ngahontal kapasitas sareng total panjang anu ayeuna dipiboga.

Pentingna ékonomi

kapal nyangkut dina kanal suez

Kiwari parantos janten langkung kasohor silih berganti kusabab Penguburan kapal Ever Ever, anu ngagaduhan langkung ti 300 kapal sareng 14 kapal tunda damel dina buntutna hese cageur patalimarga maritim di daérah éta.

Pentingna ékonomi dina dasarna cicing dina kanyataan yén sakitar 20.000 kapal ngalangkungan kanal ieu ku cara tangan sareng éta mangrupikeun saluran anu tiasa dilayaran pinuh anu dianggo di Mesir. Hatur nuhun kana ieu, sakumna daérah parantos janten hasil makmur berkat bursa komérsial. Éta ngamungkinkeun perdagangan maritim antara Éropah sareng Asia Kidul sareng ngagaduhan lokasi anu strategis.

Kuring miharep yén kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan Terusan Suez, pangwangunan sareng sajarah na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.