Asalna, naon éta sareng kumaha skala Beaufort dianggo numutkeun angin

ombak

Skala Beaufort, disebut ogé, Skala kakuatan Beaufort tina angin, nyaéta skala émpiris. Éta aya hubunganana sareng kaayaan laut, ngeunaan jangkungna ombak sareng kakuatan angin. Alesan éta émpiris, tina pangalaman, éta henteu mimitina ngandelkeun kagancangan angin. Sabalikna, éta rinci dina skala 0 dugi 12. Skala éta saimbang pakait sareng kasusah kapal, sanaos ayeuna ngagaduhan kagunaan sanés. Nurunkeun nilaina, kirang kasusah dina nganapigasi manuver. Sareng langkung luhur, beuki rumit.

Nami na asalna tina panemu na, Sir Francis Beaufort. Anjeunna mangrupikeun perwira angkatan laut sareng tukang hidrografi. Sateuacan taun 1800, nalika perwira angkatan laut ngalakukeun pengamatan ngeunaan cuaca sareng ngabareuhan, tétéla rada subyektif. Kusabab teu aya skala objektif pikeun ngukur intensitas kaayaan laut, éta nalika Beaufort ngagaduhan skala ieu, sareng tiasa netepkeun sareng ngabakukeun gaya anu kedah diukur kaayaan laut.

Sejarah skala Beaufort

Francis Beaufort

Sakumaha anu parantos kami koméntar, asal usulna mimiti ka awal abad salapan belas. Henteu dugi telat 1830an tibatan skala Beaufort janten skala standar pikeun log kapal tina Angkatan Laut Inggris.

Hal anu ngajantenkeun skala sareng anu ngabédakeun éta supados henteu kagolong kana subjéktipitas nyaéta ngagambarkeun masing-masing. Masing-masing angka di dinya ngagambarkeun kaayaan kualitatif kumaha kapal bakal ngungkulan masing-masing kapal.

Dimimitian taun 1850, éta diadaptasi pikeun sanés ngan ukur dianggo angkatan laut. Babarengan sareng rotasi anéméter pikeun ngukur laju angin, ukuran ieu ditransferkeun saluyu sareng anu didadarkeun dina skala. Dina taun 1906, ahli meteorologi George Simpson, kuring ogé nambihan pedaran pikeun pangaruhna dina taneuh. Éta dipikaresep ku cara datangna mesin uap.

Éta sadayana parantos distandarkeun dina 1923. Puluhan taun ka pengker éta ngalaman sababaraha modifikasi, sapertos integrasi angin topan numutkeun intensitasna ti 12 dugi ka 16. Badai kategori 1, dina skala Beaufort pakait sareng 12, tina kategori 2 nyaéta 13 dina skala Beaufort, sareng sajabana. ngagentos.

Urutan skala sareng pangaruh na di darat sareng laut

Skala Beaufort

Ngagambar gambaran tina unggal nomer dina skala

Teras urutan ti tingkat panghandapna dugi ka tingkat luhur, dugi ka nomer 12, kusabab ti saprak éta urang mimiti nyarioskeun topan. Kecepatan angin diwakilan dina km / jam, sareng knot laut dina mil laut / jam.

Escala Kakuatan Laju angin Cangreud Penampilan laut Pangaruh di Bumi
0 Tenang 0 dugi ka 1 kirang ti 1 Kalem Kalayan tenang, henteu aya tangkal tangkal anu mindahkeun, haseup naék nangtung
1 Hawa hampang (angin) 2 na 5 1 na 3 Gelombang leutik, henteu dihasilkeun busa gerak sakedik daun, haseup nunjukkeun arah angin
2 Angin Hampang (lemah) 6 na 11 4 na 6 gelombang ombak rada luhur, tapi tanpa putus Daun tangkal tiasa murag, pabrik di kebon mimiti gerak
3 Angin lembut (leupas) 12 na 19 7 na 10 Gelombang leutik sareng jambatan anu parantos hanca Daun ngagebeg, umbul ombak
4 Angin sedeng (hampang) 12 na 19 11 na 16 ombak langkung panjang kalayan jungkrang, seueur domba umbul pinuh ngalegaan. Gerakan hipu dahan tangkal sareng oyag tina puncak na
5 Angin sedeng (tiis) 29 na 38 17 na 21 Gelombang panjang sedeng sareng sedeng. Domba loba pisan Beungeut situ ngageleger, gerakan leutik tatangkalan. Gendéra sumebar sareng oyag
6 Anginna kuat (tiis) 39 na 49 22 na 27 Ombak ageung mimiti kabentuk, kalayan meupeuskeun jambul sareng busa langkung sakedik gerakan dahan tangkal. Urang panginten sesah pikeun ngajaga payung éta kabuka
7 Angin kentel (seger) 50 na 61 28 na 33 Laut kentel, leueur, ku busa dibawa kana arah angin Tangkal ageung ngahuleng sareng condong, sesah leumpang ngalawan angin
8 Angin karasa (samentawis) 62 na 74 34 na 40 Gelombang badag ngarecah, busa dina beungeut cai Cabang sareng réngking rusak, jalan hésé pisan, kendaraan hampang tiasa ngalih nyalira
9 Angin karasa pisan (badai kuat) 75 na 88 41 na 47 Ombak ageung pisan sareng ngarecah, sesah ditingali Dahan tangkal ngarecah aranjeunna, hateup gedong lemah tiasa rusak. Kandaraan tiasa diseret sareng teu mungkin leumpang normal
10 Samentawis atos (samentawis) 89 na 102 48 na 55 Beulah laut parantos bodas. Ngambeu pisan kandelna. Tatangkalan dicabut, karuksakan struktur wangunan, sareng karusakan anu éksténsif pikeun hal-hal anu di tempat terbuka.
11 Badai pisan (Squall) 103 na 117 56 na 63 Gelombang anu luar biasa ageung, laut lengkep bodas, ampir nol katingali Ruksakna dimana-mana, hujan ageung pisan, banjir ageung. Jalma-jalma sareng seueur objék sanés tiasa katiup ku angin.
12 Badai topan (Hurricane) + 118 + 64 Gelombang gigir anu luar biasa, lengkep henteu katingali. Jalma-jalma bisa ditiup, kendaraan, tatangkalan, imah lemah, hateup.

(Ti nomer 12 badai atanapi topan tiasa kawit, skala na bakal diteraskeun sareng katagori topan. Sanaos éta parantos dicampur sareng skala Beaufort, aranjeunna bakal kagolong kana agama sanés anu sanés. Skala Beaufort dikandung di luhur sadayana pikeun tiasa ngajelaskeun kaayaan laut pikeun kapal)

Kincir angin

ombak ngalawan gawir

angin topan

Hurricane Odile


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.