Kanaékan nyéwa mobil ngotorkeun hawa di Kapuloan Balearic

Wisatawan di Mallorca

Gambar - J. Socies

Nusantara Balearic ngalaman sababaraha taun suksés wisata. Seuseueurna seueur hotél parantos dipesen sacara lengkep, digabungkeun sareng sewa wisata, wisatawan tiasa milih tempat cicing. Tapi kanyataanna nyaéta ieu, sanaos nyandak artos ka kapuloan, ogé nyababkeun masalah.

Kanggo sababaraha diantarana, Kapuloan Balearic mangrupikeun berita anu sering sareng sering: tingkah laku teu sopan, macet jalan-jalan kilométer, karusakan sababaraha daérah alam anu tetep didamel, ... tapi ayeuna bakal aya hiji alesan deui: polusi udara ku ningkatna nyéwa mobil; hawa anu dihirupkeun ku sadayana, warga sareng wisatawan.

Henteu dipikaterang sabaraha nyéwa kandaraan mobil anu medar di jalan pulau, tapi diperkirakeun aya leuwih ti 90.000 ngan ukur di Mallorca. Naon kurangna kontrol ieu kusabab? Nya dasarna naon, Sanaos perusahaan nyéwa mobil diperyogikeun pikeun ngadaptar sareng Menteri Pariwisata, nyatana aya sababaraha anu henteu. Taun kamari, ngan 70 ti 180 anu ngalakukeun éta, sakumaha dilaporkeun ku Koran Mallorca dina dinten na.

Kapuloan Balearic aya dina modeu, janten nalika urang ngantosan nagara-nagara wisata anu sanés pikeun pulih, wisatawan mutuskeun nyéépkeun liburan di dinya. Sareng tangtosna, seueur diantara aranjeunna milih nyéwa mobil, sabab éta masihan aranjeunna langkung seueur kabébasan. Tapi ieu moal tiasa diteraskeun sapertos kieu, tah éta Pamaréntah parantos nyusun dokumén pikeun ngingetkeun konsékuansi lingkungan anu serius tina kendaraan ieu.

Mobil séwa

Khususna, nyatakeun yén »kanaékan jenis kendaraan ieu nyababkeun masalah di jalan, masalah parkir, ramé di daérah wisata sareng kanaékan polusi lingkungan sareng pemanasan global kusabab émisi CO2".

Janten, ieu tiasa janten jalan kaluar tina masalah anu aya hubunganana sareng wisata Balearic.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.