Kalénder bulan 2018

Kalénder bulan 2018

Sakumaha urang terang, bulan urang gaduh siklus 28 dinten lengkep. Satelit ieu ngaliwat opat fase sabab dinten-dinten ieu kalangkung. Fase anu kawéntar nyaéta: énggal, tumuh, pinuh sareng ngaleutikan. Dinten ieu kami badé nunjukkeun anjeun Kalénder bulan 2018 kalayan sagala gerhana, tanda sareng sababaraha penafsiran astrologi. Urang bakal ngamimitian nerangkeun kalénder pikeun sasih Mei anu urang lebet sareng urang bakal dugi ka Désémber.

Naha anjeun hoyong terang tanggal sadaya fase bulan sareng hartos na? Terus maca 🙂

Bulan dina bulan Méi

Bulan dina Méi

Dina sasih Mei ieu urang parantos ngagaduhan bulan saparapat terakhir dina 7 Méi sareng bulan énggal dina 15. Pikeun bulan ieu, bulan nyandak urang tanaga anu cekap pikeun ngalaksanakeun sababaraha perumahan, ékonomi, kulawarga atanapi proyek konstruksi anu sanés. Ngamimitian latihan mangrupikeun pilihan anu saé pisan dina tanggal-tanggal ieu sahingga urang ulah teuing ngungkulan setrés.

Kuartal kahiji bakal muncul dina tanggal 22 Méi sareng, akhirna, bulan purnama dina 29 Méi. Tanda na Sagittarius sareng nunjukkeun urang kabagjaan sareng sumanget dina akhir bulan. Henteu diragukeun sareng kapercayaan murni mangrupikeun elemen anu bakal ngiringan urang. Nalika urang berehan dina unggal gerak sapopoe, urang kéngingkeun konci dada anu kaayaanana. Poé bulan purnama mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngarencanakeun kagiatan olahraga.

Bulan dina Juni

Bulan dina Juni

Dina sasih Juni, suhu luhur sareng mimiti usum panas solstis dugi beuki seueur. Urang bakal ngagaduhan eKuartal terakhir dina 5 Juni sareng bulan anyar dina 13 Juni. Tanda na nyaéta Gemini. Strategi anu digunakeun dina komunikasi tiasa ngabantosan urang ngahontal jalma sanés sareng nunjukkeun diri urang sapertos ayeuna. Urang kedah sacara ati-ati ngaevaluasi kaayaan dimana urang aya sareng diajar basa atanapi ngamimitian studi anyar. Bulan ieu siap-siap ngalakukeun hal-hal kalayan banyolan.

Di sisi anu sanésna, urang bakal gaduh kuartal kahiji tanggal 20 Juni sareng bulan purnama tanggal 28 Juni. Tanda na nyaéta Capricorn. Bulan dina waktos ayeuna langkung konstruktif, kuli, konséntrasi sareng pangorbanan. Sadaya tanaga anu anjeun gaduh pikeun ngungkulan masalah sareng méréskeun éta ngaleutikan. Entong ngantunkeun padamelan sapalih réngsé. Dunya émosional anjeun bakal langkung dieureunkeun.

Bulan dina bulan Juli

Bulan dina bulan Juli

Di tengah usum panas, bulan liburan pikeun seueur, urang bakal gaduh kuartal terakhir tanggal 4 Juli sareng bulan énggal tanggal 12. Urang bakal ngagaduhan samagaha panonpoé dina tanda Kanker. Dinten ieu tiasa janten sengit pisan pikeun sababaraha urang. Penting pikeun terang diri sareng terang saha urang sareng naon anu urang pilari. Lingkungan primér urang tiasa ngajantenkeun urang ngaidentipikasi diri sareng ningali yén hal-hal anu urang anggap sanés milik urang. Penting pisan pikeun jujur ​​sareng diri anjeun sareng sagala rupa anu henteu ngandung urang bakal nutup tahap dina kahirupan urang.

El Kami bakal gaduh kuartal kahiji dina 19 Juli sareng purnama dina 27 Juli, dipirig ku samagaha lunar total dina Aquarius. Poe ieu ogé bakal langkung sengit. Patarosan dasar kedah ngarah urang nyebrang wates kabébasan. Urang tiasa mendakan diri anu béda-béda minat, raos anu langkung kabuka sareng perasaan langkung gampang. Urang panginten langkung henteu nyambung tibatan biasana, sacara fisik boh méntal. Ieu normal dina lingkungan anu panas, pakansi, sareng sepi.

Bulan dina bulan agustus

Bulan dina bulan agustus

El Kuartal terakhir nyaéta tanggal 2 Agustus sareng bulan badé hujan tanggal 11 Agustus kalayan samagaha panonpoé samagaha. Tanda na Leo. Poe ieu kami moal nguntungkeun tanpa nerapkeun kawani sareng individualitas dina masalah. Naon anu aranjeunna carioskeun ka urang di lingkungan urang moal bakal nyandak kaputusan penting.

El saparapat waxing bakal sumping dina 17 Agustus sareng purnama dina 26 dina tanda Pisces. Dina waktos-waktos ieu, fantasi, impian sareng intuisi ngabantosan urang pikeun neraskeun unggal dinten. Ogé kaleuleuwihan sareng ubar tiasa nawiskeun anjeun diputus sambungan paksa. Nyingkahan aranjeunna. Dina usum panas ayeuna urang tiasa langkung condong katipu atanapi dimanipulasi. Nanging, urang tiasa nyingkahan ieu upami urang kontak sareng jalma anu nétélakeun yén urang dimanipulasi atanapi katipu. Ngamangpaatkeun poe ieu sabab anjeunna bakal langkung marahmay ka batur sareng kreatif.

Bulan di Séptémber

Bulan di Séptémber

Dina bulan ieu bakal lumangsung kuartal terakhir tanggal 1 sareng bulan énggal tanggal 9 dina tanda Virgo. Séptémber dibarengan ku rutin, setrés, trauma pasca pakansi, jst. Kabiasaan ieu tiasa dibenerkeun ku cara nyaluyukeun leutik. Nalika urang mesen pangleutikna, urang tiasa langkung tenang dina ageung. Aya teuing anu kedah dilakukeun janten dina kusut mental.

El Kuartal kahiji bakalan tanggal 16 sareng bulan purnama tanggal 25 dina tanda Aries. Iklim bakal janten salah sahiji tindakan, inisiatif sareng individualisme. Poe ieu urang kedah ngalih sareng bakal sampurna pikeun ngamimitian hal. Meureun aya iklim kekerasan anu tangtu. Pikeun ngaleungitkeunana, langkung saé latihan olahraga di luar ruangan.

Bulan dina Oktober

Bulan dina Oktober

Dina Oktober hawa mimiti turun sareng urang nyambut gugur. Bulan anu surut bakal datang dina 2 Oktober sareng eusian dina 9 dina tanda Libra. Urang tiasa gaduh hubungan cinta atanapi ngagoda. Kabiasaan anjeun tiasa dipinuhan ku kalakuan pikaresepeun.

El Kuartal kahiji nyaéta tanggal 15 Oktober sareng bulan purnama dina 24 Oktober. dina tanda Taurus. Bulan anu urang bakal dinten ayeuna bakal seueur kasenangan sareng sensualitas. Masalah anu penting janten relevan, boh tina hal tuangeun, istirahat sareng kabutuhan kauangan. Urang bakal hoyong ngalakukeun anu dipikahoyong sareng ngagaduhan hal anu gélo.

Kuartal terakhir bakal dilaksanakeun dina 30 Oktober.

Bulan dina bulan Nopémber

Bulan dina bulan Nopémber

Bulan anyar asup bulan Nopémber tanggal 7 dina tanda Scorpio. Bakal aya intensitas sapanjang jalan sareng kasieun urang bakal ningkat. Penting pikeun mikawanoh mana anu émosi pangpadetna.

El Kuartal kahiji bakalan tanggal 14 sareng bulan purnama tanggal 23 dina tanda Gemini. Sagala hal anu cicingeun salami, sareng bulan ieu angkat. Hutang urang gaduh salaki, pameget, babaturan, jsb. Aranjeunna kedah netep.

Kuartal terakhir nyaéta tanggal 29.

Bulan dina bulan Désémber

Bulan dina bulan Désémber

Urang tutup taun ku bulan anyar kaping 7 desember dina tanda Sagittarius. Mangrupikeun waktos nalika urang tiasa nyandak résiko kumargi urang bakal ngagaduhan kayakinan sareng kakuatan. Urang tiasa meunang perang.

El Kuartal kahiji bakalan tanggal 13 sareng bulan purnama tanggal 22 dina tanda Kanker. Bakal aya parobihan anu ngarobah janten bulan cai. Urang bakal ngaraheutkeun, sénsitip sareng urang bakal ngagaduhan kapasitas pikeun kontak sareng tampilan kanyaah. Anjeun kedah ningkatkeun tingkat intuisi.

Kuartal terakhir nyaéta tanggal 28.

Kalayan inpormasi ieu anjeun bakal tiasa ngaraosan bulan dina sadaya tahapanana sapanjang taun 2018.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.