Касали на Клоди

Јас пораснав на село, учејќи од сè што ме опкружуваше, создавајќи вродена симбиоза помеѓу искуството и таа врска со природата. Како што минуваат годините, не можам да не бидам фасциниран од таа врска што сите ја носиме во себе со природниот свет.

Клауди Касалс напиша 98 статии од јуни 2017 година