Sawise prahara: foto

Topan 1

Wit sing ambruk karo angin topan

Nalika angin topan nyedhaki wilayah sing akeh penduduk, kabeh media mbabarake warta kasebut. Nanging apa sing kedadeyan nalika tormenta? Kepiye cara sing kena pengaruh nemokake cara kanggo terus urip? Jawaban iki angel, nanging kita bisa nyedhaki dheweke kanthi nyoba nyelehake sepatu lan mikirake foto kaya sing digambarake ing artikel iki.

Jarene a imagen Regane luwih saka sewu tembung. Paribasan kasebut pancen sejatine digunakake, nanging ana sawetara kahanan sing cocog kaya bencana alam.

Topan 2

Pasangan mlaku ing dalan sing kebanjiran

Topan 3

Sing duwe mlaku liwat omahe sing rusak

Topan 4

Hurricane Irene ngisi lumpur ing Hotel Allegria

Gambar-gambar kasebut wis digawe bareng karo situs web Pemeriksa lan nuduhake kutha, papan, dalan lan wong-wong saka Amerika Serikat sawise kliwat angin topan. Kutub lan wit sing ambruk, bangunan sing rusak utawa kebanjiran banyu banget lan masarakat ilang utawa berjuang golek cara supaya bisa urip kanthi cepet ... mula isih ana prahara.

Informasi luwih lengkap - Foto awan badai ing Amerika Serikat

Sumber - Examiner


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.