Tihang cahya, efek cahya sing apik

Pilar Lampu ing Jackson

Pilar Lampu ing Jackson, Wyoming, AS

Sanajan sepisanan, akeh sing mikir yen sinar cahya warna ing gambar kasebut asale saka sumber gawean, kasunyatane katon spontan amarga ana sawetara faktor lingkungan. Dikenal minangka tihang sing sumunar utawa pilar cahya, fenomena alam iki ditondoi dening kolom sing mencorong sing kayane munggah menyang langit. Efek sing apik banget kedadeyan nalika cahya dibayangke langsung ing gelas es apa ing swasana.

Cahya sing nggawe jepretan sing apik banget bisa uga saka telung sumber liyane: saka Bulan, Surya utawa saka sumber gawean, kayata lampu sing teka ing omah lan lampu jalan. Nalika sinar matahari sing nyebabake kedadeyane, dheweke diarani tihang surya. Ing ngisor iki, kita duwe conto jinis pungkasan:

Tiang surya ing Missouri

Tiang Surya ing Pengungsi Margasatwa Nasional Squaw Creek ing Missouri, Amerika Serikat

Sawetara foto liyane saka pilar sing sumunar sing dingerteni saka Eropah Lor:

Tihang cahya ing Finlandia

Tiang Lampu ing Ruka, Finlandia

Tihang cahya ing Swedia

Tihang cahya ing Swedia

Informasi luwih lengkap - Para ilmuwan Rusia nglaporake dheweke wis tekan Danau Vostok rong mil ing sangisore es Arktik

Sumber - Foto Dunia
Foto - Tristan greszko, ekstrimabilitas, Timo Newton-Symst, Jarle Langâker Grindhaug


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   PILAR MORA ngandika

    NAMUN KANGGO FENOMENON, AKU GOLEK NGANGGO JENENGE SIFAT LUCU LAN CANTIK