Kasus Claudi

Aku gedhe ing lapangan, sinau saka kabeh sing ana ing sekitarku, nggawe simbiosis bawaan antara pengalaman lan hubungane karo alam. Sawise pirang-pirang taun, aku ora bakal kepincut karo sesambungan kasebut sing kabeh ana ing alam donya.