Selehake nganti 9 derajat kanggo mungkasi panas

Kalori

Nglewati panas? Sejatine yaiku kita duwe wiwitan September sing luwih anget tinimbang umume, kanthi suhu sing dhuwur banget, kudu nimbang wulan ing endi: 43,1 derajat centigrade direkam ing Granada dina 6, 38ºC tanggal 5 ing Ibiza utawa 45,4ºC ing bandara Córdoba uga tanggal 5.

Nanging kahanan iki bakal ganti wiwit dina Jumuah. Kasunyatane, suhu samesthine mudhun 9 derajat ing akhir minggu, sing mesthi ngewangi kita rumangsa tiba meh cedhak.

Modesto Sánchez, juru bicara Badan Meteorologi Negara, nerangake manawa dina Setu lan Minggu, kita bakal urip »pamitan musim panas», Senadyan kasunyatan manawa dina pungkasan ing minggu iki bakal ana suhu suhu sing seger.

Dina Selasa 13, penurunan umum diarepake, lan kahanan ora stabil ing swasana sing bakal nyebabake udan lan langit mendhung ing pirang-pirang wilayah, banyu sing mesthi bakal ditrima kanthi apik ing komunitas kasebut yen udan meh ora udan, kayata Catalonia, Kepulauan Balearic, utawa Madrid.

Termometer

Iki minangka ramalan saka AEMET kanggo sawetara dina sabanjure:

Ramalan kanggo dina Jumuah, 9 September

Saiki, interval evolusi diurnal sing mendhung diarepake ing sisih wétan katelu semenanjung, kanthi kemungkinan udan lan badai ing Catalonia, sisih lor Aragon lan sisih kidul Sistem Iberia. Suhu bakal mudhun ing Pyrenees, sisih kidul semenanjung lan Kepulauan Canary; ing liyane dheweke bakal munggah luwih sithik.

Ramalan kanggo Setu, 10 September

Dina Setu, barang bakal mulai owah ing saindenging negara. Langit sing samesthine diarepake ing meh kabeh semenanjung, uga ing loro kepulauan kasebut. Bisa udan ing sisih lor Catalonia. Suhu bakal mudhun.

Ramalan kanggo Minggu, 11 September

Ing dina Minggu, awan bakal diarepake ing sisih lor Galicia lan Segara Cantabrian sisih kulon, uga ing Pyrenees, sapratelon wétan semenanjung, lan ing Kapuloan Balear, sing bisa ana udan. Ing sisa semenanjung, langit bakal tetep cerah utawa kanthi mendhung sing dhuwur. LAN ing Kepulauan Canary bisa udan ing pulau-pulau sing luwih lega.

Suhu maksimal bakal munggah ing sisih lor lan tengah Semenanjung, dene ing sisih kidul bakal mudhun.

Dadi, ana kurang kanggo pamitan kanggo musim panas 🙂.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.