Awan sing ngambang kanggo dekorasi omah

Awan sing ngambang

Gambar - RichardClarkson.com

Apa sampeyan seneng obyek sing ana gandhengane karo meteorologi? Yen ngono, sampeyan mesthi bakal seneng duwe mega sing ngambang ing meja ing ruang tamu utawa ing kamar turu.

Lampu interaktif sing ngetokake swara badai, nanging uga duwe speaker internal sing bisa ngrungokake lagu sing paling disenengi.

Penemuan kasebut digawe dening desainer Richard Clarkson, sing uga wis ngrancang Cloud Lamp. Awan minangka kumuliform khas sing mbentuk nalika badai bakal tiba: gedhe, katon cottony, lan mesthi nganggo bolt. Kasunyatane yaiku permata nyata sing bakal nyenengake kabeh penggemar, penggemar lan siswa meteorologi, lan uga sing pengin duwe obyek asli lan apik ing omah.

Awan katon nyata banget, wiwit ngambang ing pangkal sing nglengkapi amarga medan magnet. Nanging kepiye cara lampu iki digunakake? Nduwe sensor sing diuripake nalika ndeteksi anane wong. Banjur manungsa kasebut bakal bisa ngrungokake swarane petir lan gludhug. Menarik, sampeyan ora mikir? Kajaba iku, saka programmer sampeyan bisa ngowahi intensitas lan warna cahya, lebokake ing mode cahya wengi utawa ing mode musik.

Regane, kita ora bakal ngapusi sampeyan, ora murah, nanging prekara iki ora bisa murah amarga kualitase. Versi cilik regane $ 580, sing udakara udakara 466 euro, lan versi gedhe $ 3.360 (udakara 2.700 euro).

Lampu méga

Gambar - RichardClarkson.com

Yen sampeyan ora bisa mbayar kanthi akeh, sampeyan duwe pilihan kanggo tuku lampu awan, sing ora ngetokake swara utawa duwe programmer, nanging uga apik banget lan regane 380 dolar, yaiku udakara 305 euro utawa kurang.

Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marco Arevalo ngandika

    BIAYA KELOMPOK LAN GOLEK