apa turbulensi

Cuaca ala

Nalika arep lelungan numpak montor mabur, ora preduli suwe utawa cendhak, mesthi ana sing nggawe kita gugup. Yen pesawat iki telat utawa dibatalake, yen iku dadakan lepas landas utawa kebangkrutan, utawa malah yen kita kenek sawetara bumps ing lelampahan. Pesawat ngalami turbulensi nalika obah dumadakan lan wiwit goyang tanpa diduga, lan gerakan kasebut bisa disebabake owah-owahan kacepetan penerbangan, arah aliran udara, lan kondisi cuaca sing beda. Nanging, akeh wong sing ora ngerti apa turbulensi.

Mulane, kita bakal ngaturake artikel iki kanggo nyritakake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan apa turbulensi, apa ciri lan pentinge.

apa turbulensi

apa turbulensi ing pesawat

Tembung turbulensi asalé saka basa Latin turbulentĭa, sing nuduhake kahanan turbulensi (gangguan utawa agitasi). Pesawat bisa diarani ngalami turbulensi nalika obah kanthi kasar amarga owah-owahan kacepetan lan arah aliran udara. Gangguan dumadi nalika partikel udhara dadi ora teratur, biasane ana ing bentuk kincir angin. Turbulensi digawe dening kahanan cuaca sing beda.

Panyebab sing paling umum yaiku pembentukan awan (luwih tepate: awan sing berkembang vertikal), badai, lan draf gunung utawa aliran jet. Wind shear, fenomena cuaca liyane sing mengaruhi penerbangan, yaiku owah-owahan sing cukup dadakan ing kekuatan lan arah angin.

Jinis kacilakan liyane sing bisa ditemokake sajrone penerbangan yaiku turbulensi kui langsung dening pesawat dhewe. Iki kedadeyan nalika volume udara gedhe tabrakan karo pucuk swiwi pesawat. Ing kabeh kasus, pilot nindakake tes lan latihan kanggo ngontrol kahanan apa wae sing kedadeyan.

Nalika lan ing ngendi dheweke paling kerep?

apa turbulensi

Ing penerbangan wengi utawa penerbangan esuk, turbulensi arang kedadeyan amarga aliran udara luwih lancar ing wayah awan. Ing sisih liya, yen kita mabur ing wayah awan, kita bisa ngrasakake gerakan nalika lelungan.

Biasane kedadeyan ing papan sing luwih murah nalika lelungan cendhak, nanging sawetara penerbangan jarak jauh ora ana sing istiméwa. Yen kita mabur liwat India utawa Timur Tengah, bisa uga ana kerusuhan.

Jinis turbulensi

Telung jinis turbulensi bisa diidentifikasi kanthi jelas:

  • Turbulensi entheng: Iki minangka gerakan cilik sing meh ora bisa ditebak saka pesawat sing malah bisa nggawe kita ngadeg ing pesawat.
  • Turbulensi moderat: Iki minangka gerakan sing bisa ditebak, ora ngidini kita ngadeg ing pesawat lan bisa tiba.
  • Turbulensi sing abot: Iki paling awon saka telu, pesawat bakal pindhah ing kuwi cara sing kita bakal aran terpaku ing kursi, utawa kita bakal "mabur" metu saka jog.

Padha mbebayani?

santai ing turbulence

Turbulensi ora dadi masalah gedhe nalika nerangake safety pesawat. Nanging yen ora dingerteni, umume penumpang rumangsa wedi lan malah mumet. Kita kudu ora wedi turbulensi amarga pesawat dirancang kanggo tahan turbulensi paling kasar. Saliyane wis siyap kanggo ngadhepi kasangsaran kasebut, pilot duwe katrampilan kanggo ngatasi turbulensi. Slowing mudhun lan ngganti dhuwur iku bagéan saka iku.

Sanajan ora akurat banget, amarga alam ora bisa ditebak lan cuaca bisa diganti sawayah-wayah, prakiraan lan sensor dipasang ing sawetara kabin kanggo ndeteksi turbulensi lan intensitas. Ing njero pesawat, ana faktor sing luwih utawa kurang turbulen. Tuladhane, kursi sing ana ing tengah gravitasi lan swiwi pesawat kurang bisa ngelingi owah-owahan kasebut, nalika kursi dumunung ing buntut pesawat padha paling kamungkinan kanggo sok dong mirsani wong. Kita uga kudu nyathet yen pesawat lan kursi sing luwih gedhe, kurang turbulensi sing kita deleng.

Kaya sing kita gunakake sabuk pengaman ing pesawat nalika lelungan nganggo mobil, mesthine uga. Ing kahanan pothole abot, sabuk pengaman bisa nylametake nyawa kita utawa nyingkiri bruises saka gerakan pesawat. Yen sampeyan mlebu kerusuhan, pilot bakal ngelingake sampeyan liwat speker apa sing kedadeyan lan apa sing kudu ditindakake.

Tip kanggo ngatasi kerusuhan

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing wedi lelungan nganggo pesawat utawa malah kerusuhan, aja kuwatir, sampeyan wis weruh manawa dheweke ora mbebayani lan kanthi ngetutake sawetara tips sampeyan bakal bisa ngadhepi kanthi tenang lan seneng pesawat penake. Kene sawetara tips prasaja sing bisa digunakake sapa wae kanggo mbantu sampeyan lelungan tanpa repot.

  • Menyang jedhing sadurunge mangkat: Tip iki bisa migunani banget yen sampeyan arep lelungan cendhak. Menyang jedhing sadurunge pesawat mabur supaya sampeyan ora kudu tangi nalika pesawat. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngindhari mumet amarga olah raga sing entheng utawa malah macet ing kamar mandi sajrone aliran turbulen. Yen kedadeyan kasebut, tahan gagang sing sampeyan deleng supaya ora tiba.
  • Pilih kursi sampeyan: Yen bisa, pilih kursi sampeyan. Ing akeh kasus, jendhela bisa nggawe sampeyan aran luwih aman. Yen sampeyan panik babagan penerbangan, aja metu darurat amarga gugup bisa ngganggu evakuasi.
  • Pengertian Turbulensi: Umumé, kita wedi karo sing ora dingerteni, mula disaranake sampeyan ngerti apa turbulensi sadurunge munggah pesawat. Sampeyan bakal nemokake manawa dheweke ora mbebayani kaya sing katon
  • Gunakake sabuk pengaman lan simpen barang-barang cilik: Yen sampeyan mlebu ing dalan sing kasar, kenceng sabuk pengaman supaya ora nabrak, tiba lan pusing. Uga simpen barang-barang pribadi supaya ora mabur yen pesawat obah banget.
  • Hidrasi, gangguan lan ambegan: Pungkasan, elinga telung faktor kasebut. Saindhenging trip, tetep hydrated lan nyoba kanggo ngganggu dhewe karo sawetara kegiatan (sampeyan bisa maca, nonton film lan ngrungokake musik). Ing kahanan stres, coba ngontrol napas supaya ora panik.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan apa turbulensi, apa ciri lan pentinge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.