Ing 2016 suhu bakal nambah 1 nganti 2 derajat babagan rata-rata

panas-2

Anget global Dheweke terus nggawe langkah sing stabil lan saiki dadi meteorologi televisi sing misuwur Mario Picazo, wong sing wis ngelingake efek negatif saka perubahan iklim.

Miturut Mario, suhu bakal ngalami kenaikan sajrone 2016 bab rata-rata lan bisa uga tuwuh saka siji nganti rong derajat celcius.

Prediksi iki adhedhasar analisis suhu permukaan segara lan nyedhiyakake data sing bisa dipercaya babagan kedadeyan ing taun iki. Kanthi cara iki, ramalan nuduhake manawa suhu bakal terus mundhak kaya kedadeyan sadurunge wulan Januari lan Februari. Data kasebut nuduhake manawa kalorone wulan dadi rong sejarah paling monjo, mula kabeh nuduhake yen musim semi ora beda lan bakal dominasi Suhu dhuwur.

kalor

Meteorolog liyane ing negara iki, kayata José Antonio Maldonado, nuduhake manawa Februari kepungkur dheweke ngalami mundhak meh sak derajat Celcius ing ndhuwur rata-rata lan ana udan 66% luwih akeh tinimbang umume. Kabeh ahli setuju manawa tren wulan pisanan taun bakal terus lan musim semi bakal ngalami suhu sing luwih dhuwur kanggo sing biasane kedadeyan ing taun iki, dadi Spanyol salah sawijining papan ing donya sing mundhak suhu iki bakal paling apik.

Mula, perubahan iklim dadi ancaman nyata tumrap kabeh planet lan paningkatan suhu minangka salah sawijining bebaya paling gedhe sing ngadhepi jagad iki umume. Kasunyatan serius tenan sing nggawe kudu golek solusi sanalika bisa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.