ernest rutherford

Rutherford

Ing antarane para sarjana sing nyumbang akeh ilmu pengetahuan ing pirang-pirang abad kepungkur, kita duwe Rutherford. Jeneng lengkap yaiku…

ekosistem

Ecosfer

Planet kita minangka sistem alami sing kasusun saka organisme urip lan lingkungan fisik ing papan sing padha sesambungan lan urip. Ing…