Trump sareng kabinet na mupus sadaya rujukan kana parobihan iklim sareng pemanasan global tina halaman wéb resmi White House

Sateuacan Trump

Halaman Resmi Gedong Bodas sateuacan diresmikeun ku Donald Trump

Présidén Amérika Serikat anyar, Donald Trump, sumpah jabatanana Jumaah kamari, pas saatos jabatan, halaman inpormasi anu ngarujuk kana perubahan iklim fue ngaleungitkeun ti halaman wéb White House resmi, ogé disebatkeun parobihan iklim sareng pemanasan global.

Rencana Énergi Kahiji Amérika

Bagian ieu parantos digentos ku anu sanés disebat «Rencana Énergi Mimiti Amérika»(Rencana Énergi-Amérika heula) anu mamatahan yén Rencana Aksi Iklim sareng pangaturan cai Amérika Serikat (Cai tina aturan Amérika Serikat) nyaéta ngabahayakeun masarakat.

Peraturan ieu anu dianggap administrasi énggal yén "ngabahayakeun" ngagaduhan tujuan utami, nyaéta pikeun ngirangan emisi gas rumah kaca sareng combating perubahan iklim dina kasus Rencana Aksi Iklim sareng panangtayungan akuifer Amérika dina hal pangaturan cai di Amérika Serikat.

Saatos trump

Halaman web resmi Gedong Bodas saatos pelantikan Trump

Anjeun tiasa ogé maca pernyataan sapertos "parantos lami, industri énergi kami parantos ngeuyeumbeu kusabab angger beurat", kusabab kabijakan sapertos anu dituduhkeun sareng anu Trump satuju pikeun ngaleungitkeun aranjeunna nganggap éta ngabahayakeun sareng teu perlu.

Minyak Shale sareng Gas Shale

Saolah-olah ieu henteu cekap, masalah éta ditumpukkeun nalika anjeunna neraskeun ku nyarios yén administrasi Trump bakal fokus kana révolusi industri hidrokarbon henteu konvensional salaku minyak shale jeung gas shale pikeun nyiptakeun padamelan sareng nyayogikeun jutaan Amerika. Bahan bakar duanana anu téknik ékstraksi henteu sanés nyaéta «musnah sareng kontroversial«fracking".

Pernyataan terakhir ieu dibongkar ku sababaraha panilitian anyar, anu nunjukkeun yén sektor énergi terbarukan nyayogikeun padamelan langkung seueur jalma tibatan industri minyak, batubara sareng gas digabungkeun di Amérika Serikat.

Kami sateuacan Gaya Trump, anu parantos ngarobah bukti anu ditolak sareng metode ilmiah pikeun logika retroaktif (mutuskeun hasilna teras milari logika anu ngadukung aranjeunna), nolak naon anu parantos dibuktoskeun ku sababaraha ilmiawan salami mangtaun-taun panilitian lengkep sareng padamelan.

Réaktivasi Industri Batubara Amérika

Halaman wéb anyar nyobian lemeskeun nada na kalayan pernyataan sapertos 'dinten ayeuna kabutuhan énergi urang kedah hirup babarengan sareng pangurus lingkungan anu tanggung jawab. Ngajagi hawa sareng cai bersih, ngalestarikeun kabiasaan urang ngahargaan alam sareng ngalestarikeun cadangan sareng sumber daya alam urang bakal terus janten prioritas ", tapi dina waktos sanés anjeunna nyebatkeun énergi anu tiasa dibaharukeun. Daripada nyarioskeun perkawis aranjeunna, kalebet rencana pikeun naon anu disebatna "batubara beresih»(Batubara bersih), anu henteu sanés nyaéta batubara anu beunghar pisan ku suluh fosil, ngabahayakeun pisan lingkungan.

Salaku tambahan, administrasi Trump "ogé komitmen pikeun ngajantenkeun téknologi batubara langkung beresih sareng resusitasi industri batu bara Amérika, anu parantos disalahgunakeun lami teuing." Entong hilap yén batubara mangrupikeun bahan bakar fosil sareng kawijakan énergi énggal nargetkeun pikeun ngirangan panggunaanna sabisa-bisa pikeun ngirangan emisi gas rumah kaca.

Sakumaha dipikaterang, Présidén Obama parantos janten bek anu rajin tina kawijakan pangurangan gas rumah kaca, diantara tindakan sanésna, nandatanganan éta Pasatujuan Paris. Kalayan datangna Trump, hanjakalna prediksi pikeun perubahan iklim, panilitianna, sareng mitigasi di Amérika Serikat henteu pati ngajangjikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.