Hurricane Ophelia neunggeul Irlandia dinten ayeuna ngarecah catetan

topan ophelia

Hurricane Ophelia ayeuna

Hurricane Ophelia dugi ka Irlandia ayeuna. Nagara ieu dina gera beureum, dimana angin ngahiliwir angin topan anu parantos diperhatoskeun. Fokus utama anu diarepkeun bakal dugi dina sababaraha jam ka payun, bakal ngalangkungan sapanjang basisir kulon. Hujan angin bakal ngahontal Inggris, sareng diperkirakeun ti wengi ayeuna bakal mimiti buruk, saatos ngalangkungan sakumna nagara ti kidul ka kalér. Irlandia bakal ngagaduhan badai terburuk na saprak 1961.

Patarosan ageung dina pikiran sadayana nyaéta kumaha badai ukuran ieu tiasa dugi ka Éropa. Nyatana, Ophelia kakara netepkeun rékor salaku badai utama anu munggaran dibentuk sareng dirékam dina bujur ieu belah wétan. Fénoména ieu henteu kantos dirékam sateuacanna.

Naha Ophelia mangrupikeun topan munggaran anu nyerang Éropa?

topan ophelia

Ramalan dina 6-7 jam

Ophelia henteu janten hiji-hijina topan anu nyerang Éropa. Patarosan "Naha teu aya badai di Éropa?" Éta henteu leres-leres leres. Éta mangrupikeun hal anu teu ati sareng teu normal, teu aya diragukeun, utamina kusabab suhu cai di sagara anu predispose permusuhan pikeun badai hébat ieu. Tapi upami pemanasan global teraskeun, beuki seueur ahli satuju yén épék henteu tiasa diduga, sareng bahkan badai antukna sumping.

Ningali deui, urang mendakan Hurricane Faith anu sumping kalayan lemah di Norwégia di 1966. Gordon, anu nyerang Azores sareng Inggris di 2006, sapertos Iman, mangrupikeun angin topan anu dugi ka Éropa saatos pencét Buana Amérika. Aranjeunna ngalakukeun éta kalayan intensitas anu handap, kategori 1. Di 2005 urang gaduh Vince anu asup ka Semenanjung Iberia, sareng anu parantos ngalatih di basisir Maroko. Tapi aranjeunna ngan ukur hiji-hijina kanggo ayeuna.

Ophelia sahingga janten badai utama anu munggaran anu dugi ka Éropa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.