Tim redaksi

Météorologi dina Net mangrupikeun halaman wéb khusus pikeun sosialisasi Météorologi, klimatologi sareng élmu anu aya hubunganana sapertos Géologi atanapi Astronomi. Kami nyebarkeun inpormasi anu ketat ngeunaan jejer sareng konsép anu paling aya hubunganana di dunya ilmiah sareng kami tetep tetep anyar sareng warta anu paling penting.

Tim redaksi Meteorología en Beureum diwangun ku sakumpulan ahli dina meteorologi, klimatologi sareng élmu lingkungan. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

  • Portillo Jérman

    Lulus dina Élmu Lingkungan sareng Master dina Pendidikan Lingkungan ti Universitas Malaga. Kuring diajar meteorologi sareng klimatologi dina balapan sareng kuring kantos resep pisan kana awan. Dina blog ieu kuring nyobian ngirimkeun sadaya kanyaho anu diperyogikeun pikeun ngartos sakedik planét urang sareng fungsi suasanana. Kuring parantos maca seueur buku ngeunaan meteorologi sareng dinamika atmosfir anu nyobian néwak sadaya élmu ieu ku cara anu jelas, saderhana sareng ngahibur.

  • David melguizo

    Abdi Ahli Géologi, Master dina Géofisika sareng Météorologi, tapi langkung ti éta kuring resep pisan kana élmu. Anu biasa maca jurnal ilmiah openwork sapertos Élmu atanapi Alam. Kuring ngalakukeun proyek dina seismologi Vulkanik sareng ngiringan prakték penilaian dampak lingkungan di Polandia di Sudetenland sareng di Bélgia di Laut Kalér, tapi di luar kamungkinan formasi, gunungapi sareng lini anu dipikaresep kuring. Henteu aya anu sapertos bencana alam pikeun ngajaga panon kuring tetep sareng komputer tetep salami jam-jaman pikeun nginpokeun kuring ngeunaan éta. Élmu mangrupikeun padamelan sareng karep kuring, hanjakalna, sanés profési kuring.

  • Lola curiel


Tilas éditor

  • Casal Claudi

    Abdi ageung di lapangan, diajar tina sagala rupa anu aya di kuring, nyiptakeun simbiosis bawaan antara pangalaman sareng hubungan sareng alam. Nalika mangtaun-taun ngaliwat, kuring teu pati teu pati dipikaresep ku sambungan éta urang sadayana bawa ka alam dunya.

  • A. Esteban

    Nami abdi Antonio, kuring gaduh gelar Geologi, Master dina Teknik Sipil anu dilarapkeun pikeun Pekerjaan Sipil sareng Master dina Géofisika sareng Météorologi. Kuring parantos damel salaku géologis lapangan sareng salaku panulis laporan géotéhnik. Kuring ogé parantos ngalaksanakeun panilitian micrometeorological pikeun diajar kabiasaan atmosfir sareng subsoil CO2. Kuring miharep kuring tiasa nyumbangkeun gandum keusik kuring pikeun ngajantenkeun disiplin anu pikaresepeun sapertos meteorologi langkung seueur ku sadayana.