Termostat WIFI

Termostat WIFI

Anjeun panginten parantos nguping termostat WIFI atanapi termostat pinter. Anjeun panginten panginten éta mangrupikeun hal anu mirip sareng termostat Netatmo. Ieu kusabab aranjeunna anu mimiti némbongan. Ku cara kieu, kabisat téknologi anu saé tiasa dipasihkeun ka bumi urang. Sareng nalika frost sareng suhu handap atah usum salju sumping urang mimiti naros naha perlu pemanasan atanapi henteu di bumi. Di hiji sisi, urang kedah haneut, tapi di sisi séjén, urang sieun ku tagihan listrik anu luhur.

Urang badé nyarioskeun perkawis termostat WIFI sareng nganalisis sadaya fiturna. Salaku tambahan, urang bakal nekenkeun kaunggulan sareng karugian panggunaan na. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, teraskeun maca 🙂

Naon termostat WIFI?

Fungsionalitas anu béda tina termostat WIFI

Nalika urang nyarioskeun pemanasan, urang henteu sadar yén téknologi parantos maju dina tingkat anu ageung sareng seueur pabrik anu prihatin ngeunaan masalah tagihan. Aranjeunna ningkatkeun panén sareng milarian alternatif pikeun ngajantenkeun urang ngirangan konsumsi listrik. Sistem téknologi anu saling pakait sareng data internét parantos ngembang mangtaun-taun. Ku kituna, éta ngamungkinkeun urang ngaoptimalkeun panggunaan pemanasan kalayan langkung raoseun.

Bayangkeun tiasa ngahurungkeun pemanasan anjeun nalika anjeun angkat ti pagawéan sahingga nalika anjeun ka bumi lingkunganana haneut pikeun anjeun. Ieu anu dilakukeun termostat WIFI. Mangrupikeun alat éléktronik anu sanggup ngatur suhu manaskeun bumi tina jaringan WIFI. Kukituna urang tiasa ngendalikeun tina aplikasi pikeun smartphone.

Ieu mangrupikeun révolusi logis anu hébat dina therostat sareng parantos ngagampangkeun kontrol pamanas. Ieu sateuacanna teu kahontal.

Termostat pinter

Saluyukeun termostat WIFI

Salian ti ngagabungkeun fungsi kontrol WIFI tina smartphone urang, éta kalebet fungsi sanés anu ngabantosan urang ningkatkeun kanyamanan, tabungan sareng ningkatkeun panggunaan umum. Ieu ngandung harti yén termostat pinter tiasa diajar tina kabiasaan urang sareng terang naon suhu idéal pikeun urang. Éta ngagaduhan program ramalan cuaca anu tiasa ngantisipasi suhu naék atanapi turunna. Salaku tambahan, éta nawiskeun kami inpormasi lengkep ngeunaan konsumsi sareng ngamungkinkeun urang netepkeun anggaran.

Sadaya ieu ngabantosan urang dina ngonsumsi sareng nyamanan pikeun ngajantenkeun hirup sakedik langkung raoseun. Éta tiasa mendakan upami urang parantos ninggalkeun bumi pikeun ngaluyukeun suhuna sareng ngaoptimalkeun konsumsi. Fungsi ieu nyalametkeun urang tina ciwit anu alus dina tagihan listrik. Kalayan sababaraha pangaluyuan ieu anjeun bakal ngabantosan kami pikeun ningkatkeun kabiasaan konsumsi, kusabab termostat ngalakukeun hal-hal pikeun urang.

Ngahémat listrik mangrupikeun hal anu matak pikahariwangeun masarakat beuki loba, kumargi harga listrik teras-terasan naék. Kituna, urang gaduh sababaraha pilihan: naha urang gaduh manaskeun sareng kami ningkatkeun harga tagihan, atanapi urang tiis tanpa éta. Ayeuna ieu henteu deui kajantenan ayana téstostat ieu.

Numutkeun ka produsen termostat WIFI, tabungan asalna tina kamampuan ngaoptimalkeun panggunaan pemanasan sareng jam-jam éta tetep dioperasikeun. Nyaéta, termostat ieu sanggup nyepetkeun operasina maksimal tanpa kaleungitan kanyamanan leres pisan. Nanging, termostat konvensional henteu jalan dina kriteria optimal anu sami pikeun dianggo. Éta henteu tumut kana jadwal anjeun, atanapi insulasi bumi atanapi suhu luar.

Sadaya ieu ngajantenkeun aranjeunna teras damel dina cara anu sami sareng pastina jumlah énergi anu seueur disia-sia dina waktos-waktos nalika éta tiasa dieureunkeun.

Aspék anu mangaruhan bumi

Termostat di bumi

Termostat pinter ngitung sababaraha aspék dasar bumi pikeun ngirangan konsumsi. Diantara aspek ieu kami mendakan:

  • Kabiasaan hirup urang béda-béda di unggal kulawarga. Termostat konvensional sok jalan anu sami. Nanging, termostat WIFI ngaluyukeun kana jadwal urang. Salaku conto, termostat terang jam sabaraha urang dugi ka bumi sareng suhu stabil anu anjeun pikahoyong nyaéta 20 derajat. Upami dinten langkung tiis tibatan normal, ketel parantos diaktipkeun sakitar 40 menit langkung tiheula tibatan dinten anu sanés supados suhu stabil nalika anjeun dugi ka bumi. Di sisi anu sanésna, dinten na tiasa janten hanas sareng anjeun ngan ukur peryogi sakitar 15 menit pikeun manaskeun rohangan.
  • Perhatoskeun bahan insulasi di bumi pikeun ngitung karugian pemanasan. Ieu salajengna ngaoptimalkeun kinerja.
  • Ramalan waktos. Éta sanggup nanganan inpormasi météorologi pikeun fungsina numutkeun suhu luar.

Sadaya pungsionalitas ieu ningkat pisan kinerja manaskeun di bumi sareng ngahémat énergi sareng artos.

Saha anu nganggo termostat WIFI?

Pamrograman termostat pinter

Jenis termostat ieu dirancang pikeun sababaraha jinis jalma. Ku sanggup ngendalikeun kanyamanan di bumi urang, aya seueur kamungkinan anu ditawarkeunana dumasarkeun kana kabiasaan. Pondokna, aranjeunna ngajantenkeun kahirupan langkung gampang sareng ngabantosan urang ngahémat artos.

Sababaraha panginten heran naon jinis jalma anu termostat pinter dirancang pikeun. Nya, ieu anu paling penting:

  • Jalma anu nyéépkeun seueur waktos ti bumi. Ieu kusabab nalika aranjeunna dugi ka bumi aranjeunna mendakan tiis. Upami aranjeunna ngagaduhan termostat konvensional, éta bakal nyandak waktos pikeun ngaktipkeun sareng upami aranjeunna ngantepkeun éta bakal runtah énergi sareng mangaruhan harga cahaya.
  • Pikeun bumi anu ngagaduhan termostat konvensional sareng nampi tagihan listrik anu luhur pisan.
  • Di kantor, tempat komérsial sareng toko anu kedah ngajaga kanyamanan anu saé pikeun konsumén. Cara anu saé pikeun kéngingkeun kauntungan anu langkung saé nyaéta ngirangan biaya produksi. Naon cara anu langkung saé pikeun ngahémat tagihan listrik anjeun nganggo termostat WIFI.
  • Jalma anu ngagaduhan imah anu diséwa mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahindaran mayar tagihan anu langkung ageung.
  • Pikeun bumi anu ngagaduhan iklim anu tiis sareng kakurangan tina suhu handap sababaraha dinten sataun.
  • Sadaya bumi anu ngagaduhan insulasi lami.
  • Pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit atanapi jalmi sepuh anu peryogi langkung perawatan.

Anjeun mendakan termostat WIFI pangsaéna anu cocog sareng jinis pemanas sareng anjeun tiasa program deui iraha waé anu anjeun pikahoyong. Aya ogé anu kabel sareng anu dianggo pikeun alat keur ngagolakkeun masing-masing.

Kuring miharep yén ku tulisan ieu anjeun mutuskeun ngahémat tagihan listrik anjeun sareng ngamimitian di dunya pemanasan pinter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.