Nyaho metode anu paling efektif pikeun ngolah limbah

pabrik pengolahan cai

nu cai kokotor geus jadi masalah perhatian dina dekade panganyarna saprak sarua aranjeunna teu bisa diserep jeung neutralized ku lingkungan sorangan. Aya ogé kanyataan yén loba tutuwuhan tina perlakuan kokotor (utamana nu aya di bagian Asia jeung Afrika) beroperasi kirang. Ieu ngagambarkeun résiko anu signifikan henteu ngan ukur pikeun kaséhatan masarakat, tapi ogé pikeun lingkunganana sorangan.

Loba deficiencies nu urang manggihan di tutuwuhan perlakuan utamana alatan pamakéan téknologi luntur, anggaran low pikeun pangropéa na halangan birokrasi. Nanging, hatur nuhun kana perhatian anu ageung pikeun masalah cai limbah, téknologi anyar parantos muncul pikeun ngubaranana sacara éfisién sareng béaya rendah. Hayu urang kenal sababaraha di antarana.

biologis-runtah-cai-perlakuan

Oksidasi canggih

Perawatan cai ku suntik ozon dioptimalkeun Tétéla janten solusi anu saé ogé henteu mahal. Téknologi ieu nawiskeun seueur kauntungan sapertos:

Mibanda rupa-rupa aksi

Ozon disuntikkeun kana cai sanggup ngaleungitkeun henteu ngan mikroorganisme ngabahayakeun tapi ogé sanyawa organik kompléks jeung bahan kimia non-degradable kayaning raksa atawa timah.

Cai mibanda kinerja pohara alus

Kantun nambihan sakedik ozon kana cai anu badé dirawat ngahontal disinfeksi masif jeung ngaleungitkeun unsur ngabahayakeun. Kalayan ieu, éta ogé tiasa sasuai sareng peraturan pembuangan anu ayeuna. Teu kedah hilap yén ku nyuntik O3 produksi sludge sareng sédimén ogé ngirangan.

perlakuan cai oksidasi

Waragad dioptimalkeun

Ozon nyaéta gas oksigén anu beunghar pisan anu tiasa dianggo deui dina bak biologis. Kanyataan ieu ngajadikeun solusi ieu boga a tawaran lega di pasar sarta ku kituna, a Profitability megah. Pamakéanna disarankeun di luhur sadayana di lingkungan dimana aya résistansi anu kuat tina kontaminasi kana perlakuan biologis.

Solusi ku suntikan CO₂

Upami anu dipilarian nyaéta nétralisasi alkalinitas dina limbah sareng dina waktos anu sami, ngaminimalkeun dampak lingkungan kusabab kamungkinan épék sekundér, maka panggunaan suntikan CO₂ bakal janten solusi anu paling cocog. Hayu urang tingali sababaraha mangpaatna di handap.

cai beresih

Ieu pisan customizable

Perawatan cai suntik CO₂ tétéla janten pilihan anu tiasa disaluyukeun pisan diadaptasi ka loba alat. Hal ieu ngajadikeun CO₂ injeksi limbah cai salah sahiji solusi anu paling seueur dianggo sareng dipercaya dina pasaran.

Éta solusi pisan ekonomis

Beda sareng panggunaan gas mineral sareng asam sanés, suntikan CO₂ solusi pisan ekonomis, Kusabab ku teu nyerang struktur dimana eta dipaké, éta ngurangan biaya pangropéa.

Dampak kana lingkungan minimal

Sabalikna sareng solusi dumasar kana nétralisasi CO₂, solusi ku suntikan gas ieu ngagaduhan a dampak minimal dina atmosfir. Ieu kusabab solusi ieu jalanna ku cara ngempelkeun CO₂ sacara permanen sareng tetep dina bentuk hidrogén karbonat, unsur nétral pikeun lingkungan.

Salian dua métode saméméhna, téknologi inovatif lianna kayaning perlakuan oksigén murni (Nexelia), filtration mémbran, sél suluh mikroba, jsb ogé kudu disorot.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.