Ieu mangrupikeun stasiun cuaca anu pangsaéna pikeun masihan nalika Natal

Stasion Cuaca

Sareng Natal caket Naon kado anu langkung saé pikeun kipas meteorologi tibatan stasiun hébat? Anjeun pasti resep éta. Tapi anjeun kedah terang yén nalika anjeun milari hiji anjeun bakal ningali yén aya seueur modél seueur merk anu béda, sareng gampang mendakan dua anu ngagaduhan ciri anu sami tapi kalayan harga anu béda pisan.

Janten kumaha anjeun milih anu pangsaéna? Teu hariwang. Kami parantos ngadamel daptar stasiun cuaca pikeun masihan nalika Natal Aranjeunna nilai anu hadé pikeun artos. Di dieu anjeun ngagaduhan.

Stasion cuaca propésional

Nalika urang nyarioskeun perkawis stasiun cuaca anu propésional, hartosna anu lengkep, nyaéta ngukur suhu, kalembaban, hujan, angin, sareng seueur deui. Salaku tambahan, aranjeunna ngamungkinkeun ngabagi data anu disimpen dina Internét. Éta anu paling dipénta ku penggemar kumargi aranjeunna lengkep pisan. Harga langkung luhur tibatan stasiun anu gaduh konvensional, tapi ogé kualitasna.

Anu paling disarankeun nyaéta:

Oregon WMR89

Oregon

Éta pisan, lengkep. Mangrupikeun stasiun nirkabel anu nyayogikeun inpormasi ngeunaan iklim lokal kalayan harga anu terjangkau. Éta ogé kalebet port USB anu ngamungkinkeun sambungan kana PC atanapi laptop, supados data anu dikumpulkeun tiasa disimpen, dianalisis sareng dibagi.

Éta dibanderol ngan euro 107,39, sareng anjeun tiasa mésér dieu

Froggit WS8800 (2 layar)

bangkong-kembar

Dirancang kalayan elegan, Froggit WS800 mangrupikeun jalan aman anu sanés pikeun masihan anu dipikacinta nalika Natal. Layar na tactile, éta ngagaduhan Bluetooth 4.0, sareng tangtosna, data tiasa ditingali, dianalisis sareng dibagi liwat Internét.. Naon data na? Nya, anu kedah diukur ku unggal stasiun propésional: suhu, kalembaban, kagancangan angin sareng arah, jst.

Naon harga heran ieu? Éta sapuluh langkung mahal tibatan anu tadi: euro 289,99. Waragad anu murah pisan numutkeun jumlah kauntungan anu anjeun gaduh. Upami anjeun resep, klik di dieu

Watson W8681-Pro

watson

Nalika milari stasiun cuaca anu propésional pikeun kado ka jalma anu resep kana hal éta sareng resep ningali grafik, kadang-kadang sesah pikeun kéngingkeun kado éta leres. Tapi éta moal kajantenan ku anjeun ku stasiun ieu. Dina layar LCD na, anjeun tiasa ningali, ngan ukur ningali, suhu, kalembaban, présipitasi, tekanan atmosfir sareng seueur deui.

Anjeun panginten panginten stasiun anu saé ieu hargana mahal pisan, tapi anu leresna urang bakal salah. Éta harga saderhana tina euro 254,82. Henteu goréng, henteu? Candak nyekel éta

Netatmo NSW01-EC

stasiun

Ieu stasiun cuaca anu béda: didamel kanggo telepon iPhone sareng Android. Éta ngukur suhu, tekanan atmosfir, kalembaban, sareng konsentrasi karbon dioksida. Salaku tambahan, anjeun tiasa ningali ramalan cuaca pikeun sababaraha dinten ka payun.

Aplikasi pikeun diunduh kana hapé gratis, sareng upami anjeun nyambung kana Wi-Fi, anjeun tiasa ngakses data pangénggalna anu dikumpulkeun ku sensor ti mana waé dunya.

Sareng naon hargana? Anu rada pikaresepeun: euro 143. Mésér di dieu

Froggit WH2600

froggit-stasion

Geulis, leres henteu? Stasion cuaca ieu ngukur sagala rupa: tekanan, kalembaban, suhu, hujan, angin, indéks UV ... Sadaya data ieu tiasa dikirimkeun ngalangkungan port LAN sareng sambungan Internet pikeun jalma anu mutuskeun nyandak alih stasiun ieu.

Upami urang nyarioskeun harga, ogé, urang tiasa nyarios yén hargana sababaraha ratus euro, tapi urang bakal ngabohong ka anjeun, sabab éta henteu ngahontal 200 euro. Leres, leres, anjeun panginten henteu percanten ka kuring, tapi bisi éta kuring bakal nyaritakeun ... klik di dieu.

euro 169,99 biaya. Hade pisan.

Froggit HP1000

bangkong-tilu-layar

Upami jalma anu anjeun badé masihan kado istiméwa ieu parantos gaduh sababaraha élmu ngeunaan meteorologi, maka langkung saé pikeun milarian anu langkung propésional upami tiasa, hal anu anjeun tiasa teraskeun diajar sareng pikaresep, sapertos HP1000. Éta ngagaduhan tilu layar, salah sahijina nganggo WiFi, sareng salian ngukur sagala rupa anu kedah diukur ku stasiun cuaca, éta ngamungkinkeun data tiasa disimpen dina PC, MAC, Tablet atanapi Smartphone ... atanapi dina sababaraha waktos anu sami.

Harga na nyaeta euro 524,99. Anjeun resep? Mésér di dieu

Aya deui anu mirip tapi langkung mirah anu hargana 279,99 euro, naon ini.

 

Stasion cuaca analog

Stasion analog khususna disarankeun pikeun jalma anu, enya, resep kana cuaca tapi ngan ukur hoyong terang naon anu badé dilakukeun ku cuaca ayeuna. Ogé Aranjeunna idéal pikeun masihan ka pamula anu hoyong terang sababaraha data cuaca lokalBoh nyimpen catetan atanapi ngan saukur terang kumaha cuacana dina hiji waktos.

Éta jauh langkung mirah, sareng ngagaduhan panggunaan anu langkung intuitif. Sareng kedah nyarios kitu aranjeunna katingali saé di juru mana waé ti bumi. Ieu sababaraha saran:

TFA 20.2036

tfa

Stasion ieu didamel tina stainless steel, janten tahan kaayaan luar henteu masalah. Éta tiasa dipiboga di kebon sareng di bumi, janten upami jalma anu untung éta peryogi pisan terang suhu, kalembaban sareng tekanan atmosfir, naha kusabab anjeunna melak pepelakan atanapi kusabab anjeunna hoyong nyimpen catetan ngeunaan cuaca lokal, ieu kado anu menarik 😉.

Waragad euro 37,41. Saeutik, henteu saur anjeun? Upami anjeun resep, meunang manéhna.

Téknik WS 8301-IT

téknik

Anu dipikacinta anjeun ayeuna tiasa nikmati stasiun cuaca analog anu lengkep ngalangkungan harga na. Anjeun tiasa ningali suhu di jero sareng luar, kalembaban di jero rohangan, sareng tangtosna waktosna (12 / 24h). Éta tiasa digantungkeun dina témbok atanapi disimpen dina méja.

Waragadna sakedik: euro 20,72. Upami anjeun hoyong mésérna, pencét di dieu.

TFA Dostmann 20.2027.51

tfa dostman

Desain klasik, stasiun cuaca ieu ampir permata. Éta didamel pikeun ngagantung dina témbok, boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan, sareng ngamungkinkeun terang suhu, kalembaban sareng tekanan atmosfir. Sareng upami éta henteu cekap, teu kedah aki-aki. Naon deui anu anjeun pikahoyong?

Éta ngagaduhan harga euro 53,89. Naon anu anjeun ngantosan mésér na?

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur stasiun cuaca anu pikaresepeun, tapi… naha anjeun parantos terang anu mana anu bakal anjeun pasihkeun pikeun Natal?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.