Seueur karusakan sareng évakuasi kusabab hujan ageung

banjir

Dibikeun prediksi cuaca anu dilakukeun dina sababaraha dinten ayeuna, sabelas propinsi Spanyol Aranjeunna parantos diawaskeun kusabab hujan ageung sareng badai. Utamana, aranjeunna langkung kuat di Cádiz, Malaga, Valencia sareng Tarragona. Sadaya peringatan anu parantos dipasihkeun tina tingkat "konéng", anu hartosna résiko kusabab hujan ageung pisan. Nanging, peringatan anu parantos dipasihkeun di Cádiz, Malaga, Tarragona sareng Valencia parantos diangkat janten "jeruk", nandakeun résiko anu langkung penting.

Di Cádiz, hujan ageung nyababkeun lalu lintas sesah di seueur jalan sareng banjir ngabalukarkeun seueur karusakan anu dipaksa motong sababaraha jalan dina jaringan.

Lalaki umur 54 taun kapendak tilar dunya di kotamadya Conil de la Frontera (Cádiz) saatos kajebak dina traktor tempat anjeunna damel. Anjeunna aya di kebon nalika anjeunna kajebak. Walikota Conil, Juan Bermúdez, nyatakeun yén acara ieu teu aya hubunganana sareng banjir anu lumangsung di kota.

Di sisi séjén, awéwé nuturkeun ngaleungit saatos mobil anu naék téh dikumbah. Awéwé éta ngumbara kota Sant Llorenç d'Hortons di Barcelona, ​​sareng hujan ageung nyababkeun banjir anu nyéépkeun seueur kendaraan. Hiji lalaki anu ngumbara sareng anjeunna tiasa kaluar tina kendaraan nalika, nalika nabrak tangkal, anjeunna tiasa néwak kana dahan na kaluar kana jandéla.

Seueur agén anu miluan milarian awéwé ieu. Diantarana urang mendakan petugas pemadam kebakaran, helikopter, anggota sakumpulan kagiatan gunung sareng jero cai khusus sareng Canine Search Group, sasarengan sareng Mossos d'Esquadra, agén désa sareng sukarelawan perlindungan sipil.

Ratusan jalma ogé parantos diasingkeun kusabab banjir di Vejer (Cádiz). Badan kaamanan sareng darurat teu acan tiasa polah normal sareng kedah meta pikeun ngabantosan penduduk ku muka pusat olah raga kotamadya pikeun ngalayanan kulawarga anu kedah ngungsi ti bumina.

Akhirna, di Murcia, urang mendakan yén sababaraha pemadam kebakaran parantos tiasa nyalametkeun saurang lalaki anu kandaraanna kajebak di jalan.

 

Teu gaduh stasiun cuaca?
Upami anjeun sumanget ngeunaan dunya meteorologi, kéngingkeun salah sahiji stasiun cuaca anu kami nyarankeun sareng mangpaatkeun tawaran anu sayogi:
Stasion Météorologi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.