Supercélulas, tontonan alam anu katangkep dina pidéo

Artis virtual anu parantos ditangtoskeun Chad Cowan parantos ngahargaan sababaraha kecap anu tiasa urang tingali dina profil na dina net «Kuring ngudag cuaca anu paling telenges di bumi sareng nyobian néwak kaendahanana".

Penyusunan waktos-waktos dikumpulkeun salami 6 taun terakhir di daérah anu dikenal salaku koridor puting beliung antara Texas sareng North Dakota, nunjukkeun hartos kecap-kecap ieu, waktos anu diinvestasikeun nunjukkeun kaéndahan waktos anu paling telenges, nyaéta supercells dina sagala kamulyaan na.

Supercell

Badai Supercell

Naon ari supercell?

Una supercell Mangrupikeun jinis badai hébat anu khusus anu ngagaduhan mesositikon, nyaéta struktur anu muterkeun nyalira, badai puter ageung. Biasana aranjeunna ngagaduhan alat listrik anu penting, éta tiasa ngagaduhan hubungan anu mirip dina hujan es ageung bahkan ngahasilkeun puting beliung.

Artis virtual anu parantos ditangtoskeun Chad Cowan parantos hirup dugi ka sababaraha kecap anu tiasa urang tingali dina profil na dina wéb: "Kuring ngudag cuaca anu paling telenges di bumi sareng kuring nyobian néwak kageulisan na".

Penyusunan waktos-waktos dikumpulkeun salami 6 taun terakhir di daérah anu dikenal salaku koridor puting beliung antara Texas sareng North Dakota, nunjukkeun hartos kecap-kecap ieu, waktos anu diinvestasikeun nunjukkeun kaindahan cuaca anu paling telenges, supercell sadayana kamahéran na.

Panulis tina video resep fokus kana visi anu langkung global, sareng ngahartikeun supercell ieu salaku "manifestasi upaya alam pikeun menerkeun henteu saimbangna ekstrim" atanapi dina kecap sanés "salaku beuki parah teuing henteu saimbangna, badai langkung ageung".

Pangwangunan proyék

Proyék dimimitian salaku usaha pikeun niténan éta siklus kahirupan badai ieu kumaha anjeunna nyatakeun dina halaman na "pikeun kasenangan kuring sorangan sareng pikeun nambihan elmu kuring ka aranjeunna."

Ku langkungna waktos janten "obsesi" sareng peran dokumén saloba supercell fotogenik jéntré, dina resolusi anu pangsaéna (4K dina waktos ayeuna) sahingga tiasa "dibagi sareng anu teu tiasa ningali heula kaéndahan anu pikaheraneun anu hirup di langit dataran Amérika anu hébat unggal musim semi."

Pidéo ieu mangrupikeun hasil anu diala saatos langkung ti 160000 kilométer di jalan sareng puluhan rébu tembakan nganggo kaméra.

Pikeun nyimpulkeun, kuring ngan ukur miharep anjeun mikaresep éta siga panulis anu mikawanoh dina halaman na yén anjeunna parantos resep ngalaksanakeunana sareng anjeun terang kumaha ngahargaan karya hébat anu aya di tukangeun anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.