Peta nunjukkeun hawa anu tercemar anu urang diseupan

Pencemaran lingkungan

Salaku populasi nambahan, kitu ogé paménta énergi, anu moal nimbulkeun masalah serius pikeun kaséhatan urang upami urang milih énergi anu diperbarui, tapi, kusabab ieu sanés masalahna, hawa anu urang ngambekan henteu bersih sakumaha urang tiasa . pikir.

Portal AirVisual parantos ngembangkeun peta 3D interaktif Bumi dimana anjeun tiasa ningali gerakan arus polusi khususna nagara-nagara dunya.

Peta na saderhana pisan sareng intuitif dianggo. Anjeun tiasa ningali arah partikel anu ditangguhkeun, anu henteu langkung ti partikel padet sareng cair anu disababkeun ku aktivitas manusa, anu dipasihkeun ku parobihan arus hawa. Ieu ogé diwakilan dina peta.

Anjeun tiasa ngagedékeunna sareng pencét dina daérah khusus pikeun terang tingkat polusi naon di tempat khusus éta. Upami éta mangrupikeun daérah anu ditandaan ku warna beureum, hartosna tingkat anu saé pisan parantos dihontal dina titik ieu; Di sisi anu sanésna, upami éta dicirian dina warna biru, éta hartosna hawa na cukup beresih.

Gambar - Potret layar

Napas anu tercemar ngagaduhan akibat kaséhatan. Diantara konsékuansi anu sanés, upami urang kakeunaan tingkat tinggi urang tiasa seueur masalah, kumargi kontaminasi tiasa:

  • Nganyenyeri panyakit kardiovaskular sareng pernapasan.
  • Pondokkeun harepan hirup.
  • Nyababkeun gancangan sepuh paru-paru, sahingga ningkatkeun résiko kanker.
  • Ningkatkeun inféksi pernapasan sareng panyakit.
  • Nyababkeun masalah panon.

Numutkeun ka Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO), 92% penduduk dunya nghirupan hawa anu tercemar, Anu maéhan tilu juta jalma unggal taun. Kusabab kitu, penting pisan pikeun bet énergi terbarukan, anu jauh langkung bersih sareng langkung bahaya. Upami teu kitu, jumlah maot sigana bakal nambahan sabab penduduk dunya beuki nambahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.