Naha pelangi tibalik aya?

Pelangi tibalik

Pelangi tibalik dipoto di Cambridge, Inggris

A tibalik pelangi? Naha éta tiasa? Nya, sanaos dugi ka ayeuna kuring henteu ngémutan yén fenomena meteorologi langka ieu tiasa aya, anu ogé dikenal salaku lengkungan Circumzenithal sanés karya photoshop sababaraha joker, tapi éta mangrupikeun hal anu nyata.

Poto di luhur dicandak di Inggris, caket Cambridge. Nanging, teu biasa pikeun kajadian ieu lumangsung di luar Kutub Kalér. Penampilan jenis ieu tina katumbiri -Salah sahiji seueur ilusi optik anu lumangsung kusabab sinar panonpoé - di Éropa éta disababkeun ku para ahli kana parobihan iklim anu pikahariwangeun dimana Bumi dirobohkeun ... janten henteu pikaresepeun siga anu tiheula ditingali.

Pelangi tibalik 2

El pelangi tibalik, hiji-hijina fenomena anu sanggup ngagambar seuri warna-warni di langit, meryogikeun kaayaan anu béda pikeun pelangi normal pikeun kabentuk. Cahaya panonpoe kedah mumbul kristal és dina atmosfir luhur, anu ngaluarkeun sinar matahari ka luhur.

Inpormasi lengkep - Poto pelangi seuneu

Sumber - ZME Élmu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   flavia cenahna

    Abdi tiasa kéngingkeun poto di 2012, di Resistencia, Chaco. Argéntina

  2.   Blanca cenahna

    Kuring gaduh poto pelangi tibalik ti 19 Désémber 2015 di La Vela de Coro, nagara Falcón, Vénézuéla. Éta palabuhan leutik ayana di daérah kulon tengah Vénézuéla, payuneun tilas Antillen Belanda.

  3.   Fernanda cenahna

    Abdi gaduh poto kamari di concordia entre Ríos ... tina dua pelangi anu dibalikkeun babarengan….