The Three Wise Men bakal dibarengan ku tiris sareng hujan di Spanyol

Dinten Natal sareng salju

Seueur jalma, khususna barudak, ngarep-ngarep kadatangan Tilu Raja, dinten éta bakal nampi kado sareng kabagjaan. Tapi taun ayeuna bakal waktuna pikeun kebat ogé, salaku payun anu tiis diperkirakeun némpél ka daratan dina dinten sateuacan kadatangan Majelis Natal Aranjeunna.

Numutkeun ramalan, cuacana bakal rada "edan": urang tiasa panas bahkan nalika siang tapi wengi urang peryogi jas anu saé pikeun ngahindaran tiis.

Kumaha suhu na?

Prakiraan suhu pikeun 5 Januari 2018

Suhu, sakumaha anu urang tingali dina gambar, bakal langkung atanapi kirang pikaresepeun siang, khususna sapanjang basisir Laut Tengah sareng di dua kapuloan (Kapuloan Balearic sareng Canary), dimana suhu bakal némpél bahkan tiasa ngaleuwihan 20 derajat Celsius. Di beulah kalér semenanjung lingkunganana bakal langkung tiis, 10-15ºC.

Peuting suhuna turun, utamina ti dinten Jumaah nalika tingkat salju bakal turun janten 600-700 méter di beulah kalér nagara.

Naha bakal aya hujan?

Ramalan hujan pikeun 5 Januari 2018

Bener na, leres. Tilu Jalma Anu Bijaksana bakal ngalaman seueur masalah boh nalika Parade sareng dina pangiriman hadiah. Hareupna bakal asup ngalangkungan kulon semenanjung, nyésakeun hujan anu ageung di Galicia, Asturias, Castilla y León, Extremadura, Madrid, Cantabria, Basque Country sareng, sacara umum, sapanjang daérah, janten langkung langka di Kapuloan Balearic.

Jadina, urang bakal ngagaduhan akhir liburan Natal diliwatan ku cai, sareng langit mendung sareng baju usum salju. Tapi teu aya cilaka anu henteu datang pikeun saé: hujan ieu bakal ngabantosan waduk teras-terasan ngeusi, hal anu bakal janten mangpaat khusus dina usum panas.

Kuring miharep tulisan ieu parantos aya mangpaatna pikeun anjeun sareng anjeun tiasa réngsé ngararasakeun Natal, bahkan nganggo jas hujan 🙂.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.