Odométer

Ayeuna, alat dipaké pikeun ngukur jarak anu ditempuh ku objék anu obah sareng éta parantos ningkat dina kendaraan salaku odometer. Aparatur ieu disebat odometer. Ogé dipikaterang ku nami juru ukur sareng odometer. Éta ilahar dianggo pikeun ngémutan kilométer kendaraan sareng tiasa ngukur jarak dina tatanén, ergometri, kaamanan jalan sareng sababaraha aplikasi industri.

Dina tulisan ieu kami bade nyaritakeun sadaya ciri sareng operasi odometer.

Ciri utama

Odometer manual

Alat ukur jarak ieu dimimitian ti komposisi anu béda sareng operasi gumantung kana jinisna. Naha éta mangrupikeun alat analog atanapi digital, urang kedah terang naon unsur anu ngajantenkeun alat ieu jalan.

Hayu urang tingali naon bagian-bagian tina odometer:

  • Kabel kana roda: Ieu kabel anu fungsina pikeun komunikasi antara roda roda sareng méterna. Tanpa perobihan ieu moal mungkin pikeun nembongkeun data dina panel. Lead ieu muncul dina kadua jinis odometers.
  • Gear: pakakas anu jaga ngadamel pangukuran tiasa dianggo. Gigi nyaéta anu nandaan jumlah puteran sareng anu ngahartikeun total jarak anu ditempuh.
  • Lonceng inti sareng magnét: bel mangrupikeun tambahan tina inti anu nampi énergi sareng anu ngabantosan ngantepkeun gerak roda gigi janten énergi éléktromagnétik.

Odometer mékanis

Aya sababaraha jinis odometers gumantung kana alam sareng panggunaan anu diangkat pikeun masihan. Kami gaduh dina hiji sisi odometer mékanis sareng, di sisi anu sanésna, odometer digital. Masing-masingna ngagaduhan operasi anu béda sareng diwangun ku ciri anu sanés.

Odometer mékanis disebut ogé odometer roda. Éta tanggel waler pikeun ngitung unggal waktos janten giliran lengkep sareng ngumbara jarak anu sami sareng perimeter na. Ku alatan éta, lamun anjeun tiasa ngitung jumlah puteran anu anjeun damel, anjeun tiasa terang persis total jarak perjalanan. Odometer mékanis ieu dasarna diwangun ku séri gir anu gaduh jumlah anu béda dina sisina. Angka-angka ieu napel kana roda sareng komunikasi sareng éta ngalangkungan sababaraha kabel.

Gir tina odometer mékanis kedah leres dikalibrasi supados éta tiasa ngalih dina hiji kecepatan anu saé sareng saluyu sareng péngkolan na dina roda. Kieu carana jarak anu ditempuh tiasa diukur ku cara anu pas pisan. Sakali parantos ngumbara jarak anu dipikahoyong, éta nunjukkeun jarak anu ditempuh dikedalkeun dina unit anu saacanna urang calibrated. Unit anu paling sering dianggo nyaéta kilométer sareng mil.

Urang kedah terang yén odometer mékanis ngagaduhan huntu anu béda-béda sareng masing-masingna bergerak dina kecepatan anu béda. Kaseueuran jenis odometers ieu katingali dina kendaraan anu umurna parantos sababaraha taun. Odometers ieu ngahontal maksimal 99.999 kilométer sareng dina waktos éta ternyata teras-terasan deui kana 00 000. Biasana aranjeunna sumping sareng konter anu sanés anu nunjukkeun jumlah kali parantos ngahontal maksimal na.

Kusabab seuseueurna odometér mékanis anu aya dina kendaraan tiasa dimanipulasi sacara manual, éta parantos dianggo salaku panipuan dina dunya penjualan mobil kadua. Sareng éta anjeun tiasa ngarobih nomer anu parantos dituduhkeun ku odometer sareng ngirangan. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun sababaraha kilométer kendaraan anu leres-leres disetir saprak diwangun. Ku ngirangan jumlah kilométer anjeun tiasa jalan-jalan teras nyarios yén mobilna langkung kirang perjalanan tibatan anu dipikahoyongna.

Odometer digital

Aya deui jinis modéren anu langkung modéren anu nyatet jarak perjalanan anu nganggo chip komputer. Maca mileage tiasa ditingali dina tampilan digital anu total nilai mileage na éta disimpen dina modul éléktronik utami. Nunjukkeun yén panginten yén ku datangna téknologi inpormasi pikeun alat ukur ieu, dimungkinkeun pikeun ngeureunkeun panipuan kendaraan kadua, ieu sanés masalahna. Sareng éta jalma mendakan jalan pikeun tiasa ngarobih nilai-nilai anu kadaptar dina komputer kendaraan.

Sadaya ieu nyababkeun panipuan dina odometer mobil tilas. Seueur faktor anu mangaruhan harga jual kendaraan kadua. Nanging, salah sahiji anu paling boga pangaruh nyaéta jumlah kilométer anu anjeun parantos ngumbara. Paduli sabaraha taun mobilna saprak pabrikna, jarak jarak anu ditempuh kedah diperhitungkeun. Aya jalma anu ngagaduhan kendaraan langkung ti lima taun sareng boro ngagunakeunana. Dina hal ieu, urang bakal ngagaduhan kendaraan nganggo umur anu langkung sepuh tapi mileage sakedik. Ieu ngabantuan kami terang yén bagian anjeun henteu katingali agem sabab éta dipaké.

Upami sadaya ciri kendaraan sami di antara dua diantarana, anu ngagaduhan pang kilométer sahenteuna bakal langkung awis. Ieu ngajadikeun manipulasi tina pangukuran odometer parantos janten prakték anu nyebar. Gerakan ieu dumasarkeun kana nyoplokkeun odometer, mindahkeun sistem gear dugi nilai anu dipikahoyong ditampilkeun, sareng nempatkeun odometer deui kana kendaraan.

Tip pikeun henteu ditipu

Upami Anjeun keur milarian mobil semi anyar sareng ngagaduhan 30 rébu kilométer atanapi kirang, biasana anjeun masih kedah gaduh ban aslina. Upami anjeun ningali kendaraan anu lami tapi ku jarak tempuh anu handap hal anu kahiji nyaéta mariksa pakean akselerator, rem sareng kopling pedal. Supados henteu kagolongkeun panipuan, langkung saé ngaluarkeun faktur atanapi buktina perkiraan pangropéa kendaraan. Voucher ieu biasana nunjukkeun jumlah kilométer mobil dina mobil nalika resensi lulus.

Upami odometer mékanis, nomerna kedah leres-leres dijajarkeun. Upami aranjeunna gampang digosok nalika pencét panel, éta panginten tiasa dirusak. Akhirna, upami anjeun leres-leres gaduh mamang ngeunaan kaayaan kendaraan, langkung saé pikeun muka jasa propésional anu bakal ngalakukeun tinjauan lengkep pikeun mesin sareng sadaya mékanika mobil.

Kuring miharep yén kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan odometer nyaéta kumaha jalanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.