Nyukur

badarat bahaya kusabab angin

Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis salah sahiji fenomena meteorologi paling bahaya pikeun penerbangan. Éta perkawis nyukur. Diantara kacilakaan hawa anu disababkeun ku meteorologi sareng kaayaan lingkungan, geser lebet. Ngan kirang ti 10% kacilakaan anu disababkeun ku cuaca. Sanaos kitu, fenomena ieu mangrupikeun panyabab anu kadua, di tukangeun aing, anu ngahasilkeun kacilakaan.

Dina tulisan ieu kami bade nyaritakeun sadaya ciri, asal sareng akibat tina geser.

Ciri utama

geser angin

Anu mimiti sadayana nyaéta terang naon anu nyukur. Éta ogé kawanoh ku nami angin nyukur sareng nyaéta bedana kecepatan angin atanapi arah antara dua titik di atmosfir bumi. Gumantung kana naha dua titik éta béda-béda sikepna pikeun lokasi géografis anu béda, guntingna tiasa sacara vertikal atanapi horizontal.

Kami terang yén kagancangan angin gumantung pisan kana tekanan atmosfir. Arah angin mana numutkeun tekanan atmosfir. Upami di hiji tempat aya tekanan atmosfir anu handap, angin bakal angkat ka tempat éta kumargi éta bakal "ngeusian" celah anu aya sareng hawa énggal. Angin gunting tiasa mangaruhan kana kagancangan hiber pesawat nalika angkat sareng badarat musibah. Kedah diémutan yén dua tahap hiber ieu anu paling rentan.

Gradién angin sacara serius tiasa mangaruhan basa-basa hiber ieu. Éta ogé mangrupikeun faktor anu dominan anu nangtukeun parahna badai. Gumantung kana aliran angin, laju, sareng tekanan atmosfir, anjeun tiasa nyaritakeun parahna badai. Anceman tambahan nyaéta gejolak anu sering dikaitkeun sareng geser. Aya ogé pangaruh kana kamekaran siklon tropis. Sareng éta parobihan dina kagancangan angin mangaruhan kana sababaraha variabel météorologi.

Kaayaan atmosfir geser

formasi sareng kecepatan angin

Hayu urang tingali naon kaayaan atmosfir utama anu urang tiasa mendakan ku fenomena meteorologi ieu nalika ngayakeun penerbangan atanapi ngan saukur di atmosfir:

  • Fronts sareng sistem frontal: Geter angin anu penting tiasa dititénan nalika bédana suhu di payuneun 5 derajat atanapi langkung. Ogé kedah ngalih sakitar 15 knot kagancangan atanapi langkung. Fronts mangrupakeun fenomena anu lumangsung dina tilu diménsi. Dina hal ieu, geser nyanghareup tiasa dititénan dina jangkungna naon waé antara permukaan sareng tropopause. Urang émut yén troposfir mangrupikeun daérah suasana anu lumangsungna fenomena meteorologis.
  • Halangan ngalir: Nalika angin ngagelebug ti arah gunung, gunting nangtung tiasa dititénan dina lamping. Ieu mangrupikeun parobahan kagancangan angin nalika hawa condong ka luhur gunung. Gumantung kana tekanan atmosfir kana kagancangan anu angin awalna bawa, urang tiasa ningali kanaékan kecepatan anu langkung ageung atanapi kirang.
  • Investasi: Upami urang dina wengi anu jelas sareng sepi, inversi radiasi dibentuk caket permukaan. Inversi ieu nunjukkeun yén suhu permukaan langkung handap dina permukaan bumi sareng langkung luhur dina luhurna. Gesekan henteu mangaruhan angin di luhur éta. Parobihan angin tiasa 90 derajat arah sareng laju dugi ka 40 knot. Sababaraha arus tingkat rendah tiasa dititénan nalika wengi. Bedana kapadetan ogé tiasa nyababkeun masalah tambahan dina penerbangan. Entong hilap yén kapadetan mangrupikeun hal anu penting dina arah angin.

Nyukur sareng pesawat

geser sareng penerbangan

Urang bade ningali naon anu lumangsung nalika fenomena meteorologi ieu lumangsung sareng urang angkat kana pesawat. Dina pandangan heula hese pisan pikeun ngaidentipikasi. Éta hartosna yén pilot hiber henteu ngagaduhan teuing gampang pikeun ngaidentipikasi jinis-jinis fenomena meteorologi ieu. Dina laporan penerbangan, pilot ogé terang ngeunaan kaayaan dina nyanghareupan jenis fenomena ieu sahingga tiasa disiapkeun sareng tiasa nyandak solusi anu épéktip. Nyatana, seueur pesawat gaduh detektor gunting nyalira.

Nalika anjeun mendakan daérah anu arah angin Parobihan lengkep di tengah lepas landas atanapi badarat, anu pangsaéna anu tiasa dilakukeun nyaéta henteu ngarobih konfigurasi pesawat sareng nempatkeun kakuatan maksimum. Dina hal badarat, langkung saé pikeun ngagugurkeun maneuver sareng naék sateuacan lebet ka daérah éta. Dina unggal nagara, éta kedah diperhatoskeun yén éta kaayaan rumit pikeun dicekel, sabab saraf ogé tiasa maénkeun kaulinan anu goréng.

Anu nyababkeun fenomena ieu rupa-rupa sareng utamina mangaruhan kaayaan lokal unggal bandara. Orografi medan sakurilingna tanggel waler pikeun ngalirkeun aliran atanapi angin. Salaku conto, di Kapuloan Canary, bandara henteu langkung sering kapangaruhan kusabab bantuan anu penting di Nusantara. Éta di dieu dimana urang ningali yén sababaraha fenomena langkung sering pikeun kapal terbang anu badarat di daérah ieu.

Parobihan dina sudutna

Hayu urang bayangkeun kapal terbang ngalayang lempeng sareng tingkat anu aya dina zona aliran atmosfir dina arah handap. Kusabab inersia, pesawat sakedap bakal cicing dina kecepatan sareng jalan anu konstan anu aya hubunganana sareng Bumi. Salami waktos ieu, arus épéktip di sakuliling jangjangna parantos dijajarkeun sareng jalur hiberna, tapi éta bakal ngagaduhan komponén nangtung. Sél bakal ngalaman muatan négatip sareng pilot bakal kaampeuh ku abah bari korsi bakal rubuh handapeun anjeunna.

Saatos lebet awal ka hilir, épék énergi ningkat sareng pesawat pulih sudut anu disaluyukeun ku nyalira. Ku cara kieu, aranjeunna neraskeun warna sacara normal, kacuali jalur hiber anu anyar ngahijikeun tingkat katurunan relatif ka Bumi. Nyaéta, sami sareng aliran udara handap atanapi drift ayeuna kalebet komponén nangtung luhur.

Kuring miharep yén kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan geser sareng ciri-cirina.

Teu gaduh stasiun cuaca?
Upami anjeun sumanget ngeunaan dunya meteorologi, kéngingkeun salah sahiji stasiun cuaca anu kami nyarankeun sareng mangpaatkeun tawaran anu sayogi:
Stasion Météorologi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.