A. Esteban

Nami abdi Antonio, kuring gaduh gelar Geologi, Master dina Teknik Sipil anu dilarapkeun pikeun Pekerjaan Sipil sareng Master dina Géofisika sareng Météorologi. Kuring parantos damel salaku géologis lapangan sareng salaku panulis laporan géotéhnik. Kuring ogé parantos ngalaksanakeun panilitian micrometeorological pikeun diajar kabiasaan atmosfir sareng subsoil CO2. Kuring miharep kuring tiasa nyumbangkeun gandum keusik kuring pikeun ngajantenkeun disiplin anu pikaresepeun sapertos meteorologi langkung seueur ku sadayana.