Portillo Jérman

Lulus dina Élmu Lingkungan sareng Master dina Pendidikan Lingkungan ti Universitas Malaga. Kuring diajar meteorologi sareng klimatologi dina balapan sareng kuring kantos resep pisan kana awan. Dina blog ieu kuring nyobian ngirimkeun sadaya kanyaho anu diperyogikeun pikeun ngartos sakedik planét urang sareng fungsi suasanana. Kuring parantos maca seueur buku ngeunaan meteorologi sareng dinamika atmosfir anu nyobian néwak sadaya élmu ieu ku cara anu jelas, saderhana sareng ngahibur.

Germán Portillo parantos nyerat 971 tulisan ti Oktober 2016