David melguizo

Abdi Ahli Géologi, Master dina Géofisika sareng Météorologi, tapi langkung ti éta kuring resep pisan kana élmu. Anu biasa maca jurnal ilmiah openwork sapertos Élmu atanapi Alam. Kuring ngalakukeun proyek dina seismologi Vulkanik sareng ngiringan prakték penilaian dampak lingkungan di Polandia di Sudetenland sareng di Bélgia di Laut Kalér, tapi di luar kamungkinan formasi, gunungapi sareng lini anu dipikaresep kuring. Henteu aya anu sapertos bencana alam pikeun ngajaga panon kuring tetep sareng komputer tetep salami jam-jaman pikeun nginpokeun kuring ngeunaan éta. Élmu mangrupikeun padamelan sareng karep kuring, hanjakalna, sanés profési kuring.