Ngaronjat bala pangénggal pikeun nyingkahan pangaruh banjir

banjir

Andalusia parantos kapangaruhan ku banjir anu parah kusabab hujan anu berkepanjangan dina sababaraha dinten ayeuna. Éta kusabab éta Pamaréntah parantos nyatujuan sababaraha parobahan dina panerapan anu ngamungkinkeun nguatkeun kapasitas réspon kana banjir

Résiko banjir janten beuki parah ku épék perubahan iklim. Éta sababna Pamaréntah ngalaksanakeun parobahan panerapan.

Kaputusan parantos disatujuan pikeun ngarobih peraturan tina Domain Publik Hidrolik sareng Perencanaan Hidrologis. Parobihan ieu bakal tiasa netelakeun panggunaan lahan di daérah anu paling rentan banjir nalika ngajamin kasalametan jalma sareng harta banda. Salaku tambahan, parobahan dina panerapan ngamungkinkeun pikeun nguatkeun palaksanaan "Aliran ékologis" sareng ieu bakal ngaktipkeun deklarasi anyar cadangan hidrologis.

Tindakan ieu parantos dilaksanakeun pikeun nyumponan tungtutan anu ditumpukeun ka urang di Petunjuk Kerangka Cai sareng Pitunjuk Risiko Bencana sareng Diréktur Manajemén. Diantara tindakan anu dilakukeun nyaéta tiasa ngaidéntifikasi kagunaan sareng kagiatan anu paling rentan banjir. Kalayan modifikasi ieu, daérah-daérah ieu bakal tiasa adaptasi langkung saé pikeun pangaruh parobihan iklim, kusabab perencanaan tata ruang anu cekap sareng langkung tanggel waler sareng perencanaan kota anu saé bakal diwanohkeun.

Parobihan ieu ditujukeun pikeun ningkat katahanan sareng ku cara ieu ngirangan kerentanan tempat-tempat ieu sateuacan épisode banjir. Ngeunaan masalah aliran ékologis, parobihan kana peraturan ngajaga sipat hukumna salaku "watesan panggunaan cai dina sistem eksploitasi" sareng ngahartikeun kriteria pikeun ngajamin, ngontrol sareng ngawaskeunana.

Pentingna nambahan jumlah Cadangan Hidrologis nyaéta sipatna penting pisan pikeun nyingkahan tekanan anu ditetepkeun di tempat-tempat tertentu sareng anu tiasa ngotorkeun suplai cai nginum.

 

Teu gaduh stasiun cuaca?
Upami anjeun sumanget ngeunaan dunya meteorologi, kéngingkeun salah sahiji stasiun cuaca anu kami nyarankeun sareng mangpaatkeun tawaran anu sayogi:
Stasion Météorologi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.