VIDEO: Nikolaj Coster-Waldau, tina 'Game of Thrones' ngingetkeun pangaruh parobihan iklim di Greenland

Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau, dina hiji waktos dina pidéo.
Gambar - Potret layar

Aktor Nikolaj Coster-Waldau, anu maénkeun Jaime Lannister ti séri populér "Game of Thrones", nyaéta jalma anu komitmen pikeun panyabab lingkungan. Sakitu tah Anjeunna diangkat janten Duta Kahadéan ku PBB, sareng parantos ilubiung dina ékspédisi anu nyandak anjeunna ka Greenland, tempat anu dipilih ku Street View pikeun pilem 360º gambar pikeun nunjukkeun pangaruh parobihan iklim.

Di dinya, anjeunna parantos damel bareng sareng aranjeunna dina syuting sareng pidéo anu kami nunjukkeun anjeun di handap ieu.

Coster-Waldau anu lahir ti Denmark karaos khususna caket ka Greenland: pamajikanana, aktris sareng penyanyi Nukâka Motzfedt, lahir di kota leutik Uummannaq, ayana di belah kulon kalér buana. Di bagéan dunya ieu, balukar tina parobihan iklim anu luar biasa. Anjeunna nyalira nyerat dina a artikel diterbitkeun dina blog resmi Google Spanyol:

Greenland, daérah anu kuring anggap imah kulawarga kadua, robih langkung gancang tibatan bagian sanés dunya; Nyatana, pangaruh tina parobihan iklim di bagéan planét ieu gampang pisan ditingali: nalika és ngalembereh sareng glasier runtuh, tempat-tempat anu saacanna ditutupan és dijantenkeun lahan-lahan gurun.

Dina akhir taun kamari tim Google Maps ngadatangan palaku éta sareng ngondang anjeunna pikeun ngumpulkeun gambar pikeun Street View, hal anu bakal dianggo pikeun nunjukkeun ka jalma naon anu lumangsung di buana, kusabab statistik sareng laporan ilmiah anu kami pikir nyaéta ngan ukur hurup sareng henteu aya kajadian anu nyata. Ku cara kieu, saha waé anu hoyong tiasa ningali ku panon nyalira naon pangaruh perubahan iklim di Greenland.

Salaku Cosler-Waldau nyalira nyarios: kami tanggel waler pikeun panangtayungan planét ieu. Upami urang henteu ngaraos tanggung jawab ieu, balukarna tiasa ngirangan.

Anjeun tiasa ningali gambar 360º ku ngalakukeun malik di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.