Nagara paling tiis di planét ieu

Antartika

Salami sababaraha dinten ieu, Spanyol parantos sangsara gelombang badag mimiti tiis taun kalayan suhu anu handap pisan, utamina di kalér semenanjung. Nanging, suhu ieu henteu aya hubunganana sareng anu ngahontal di nagara batur nalika usum salju.

Salajengna kuring baris nunjukkeun anu mana aranjeunna nagara paling tiis di planét ieu sareng di mana anjeun moal hoyong usum salju.

Antartika

antarctica (1)

Éta mangrupikeun salah sahiji daérah paling tiis di Bumi sareng éta di Antartika aranjeunna parantos ngahontal 89 derajat handapeun enol. Kaéndahan bentang ngajantenkeun aranjeunna seueur pangumbara anu datang sapanjang taun sareng sangsara hawa jadi handap.

Kanada

Kanada

Kanada Kalér Mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling tiis di planét kumargi éta tiasa kahontal 40 derajat handapeun enol. Bentang daérah ieu éta leres-leres spektakuler kumargi parantos rébuan tangkal cemara salju dibarengan ku gunung ageung anu sami kartu pos Natal nyata. 

Finlandia

Finlandia

Finlandia mangrupikeun hal anu nyata Ropa Kalér sareng salju aya dina mangsa sadayana usum salju panjang. Suhu tiasa kénging dina 45 derajat handapeun enol di sababaraha daérah nagara sareng jam cahaya panonpoe per dinten ampir teu aya. Salah sahiji tempat anu paling sering dikunjungi sareng disarankeun pikeun turis naon waé Éta tiris sareng tiris Lapland kota tempat Santa Claus cicing.

Islandia

Islandia

Islandia mangrupikeun nagara sanés di Éropa dimana usum tiris pisan karasa. Suhu biasana sakitar 25 derajat handapeun enol sapanjang usum salju, janten kahirupan di nagara ieu éta rumit pisan. Salaku counterpoint kana tiris anu kuat, Islandia gaduh kalayan lanskap anu saé pisan anu matak didatangan sareng kontém sahenteuna Sakali dina kahirupan. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.