Kumaha carana milih stasiun cuaca?

Stasion Cuaca

Upami anjeun hoyong terang cuaca di daérah anjeun, kuring nyarankeun anjeun kéngingkeun Stasion Cuaca. Kagunaanna kawilang saderhana, sareng éta mangrupikeun alat anu manpaat pisan anu bakal ngabantosan anjeun langkung seueur tibatan terang baju naon anu kedah anjeun anggo ayeuna.

Tapi aya masalah alit: aya seueur modél sababaraha merk kalayan harga anu béda pisan, janten milih anu paling cocog pikeun anjeun tiasa janten sakedik tugas. Supados henteu kitu, kuring badé ngajelaskeun kumaha milih stasiun cuaca.

Jinis stasiun cuaca

Stasion Cuaca

Di pasar urang mendakan dua jinis:

Stasion cuaca analog

Éta anu paling gampang dianggo, sareng lumayan murah. Éta nunjukkeun suhu, tekanan atmosfir, tingkat kalembaban anu ayeuna aya, tanggal sareng waktos. Éta stasiun, saur, tina "jalan-jalan ngurilingan bumi." Kagunaanna intuitif pisan sareng henteu meryogikeun jinis pangropéa, kacuali ngagentos batréna unggal-unggal béak.

Hargana beda-beda gumantung kana merekna, tapi pikeun masihan anjeun ideu, harga anu paling murah ngeunaan 20-30 euro.

Stasion cuaca digital

Éta anu paling dipénta diantara para penggemar, sareng teu anéh sabab sareng aranjeunna anjeun tiasa ningali suhu (maksimal sareng minimum), tekanan atmosfir, kalembaban (maksimum, minimum sareng arus), kagancangan sareng arah angin, hawa tiris, ramalan cuaca, tanggal sareng waktos, indeks kilat ultraviolét, sareng anjeun ogé tiasa terang sabaraha milimeter cai parantos murag berkat ukuran hujan. Anu langkung rumit ngagaduhan program anu dipasang dina komputer anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyimpen data sadaya data anu dikumpulkeun.

Harga na bénten-bénten gumantung kana mérek sareng modélna, sareng tiasa dibébaskeun ku anjeun euro 200. Anu paling rumit langkung mahal, sakitar 500 euro.

Kagunaan stasiun cuaca

Stasiun meteorologi henteu ngan ukur biasa terang naon anu janten cuaca ayeuna atanapi naon anu tiasa dilakukeun dina sababaraha dinten ka payun. Data anu dikumpulkeun penting pisan pikeun diajar iklim unggal daérah sareng pikeun ngaramal kamungkinan parobihan éta bisa lumangsung di mangsa hareup. Météorologi ngagaduhan pangaruh anu penting dina kahirupan manusa, ku sabab éta, ogé dina kahirupan sadidinten, boh pribadi boh padamelanana.

Pikeun masihan anjeun ideu, anjeun kedah terang yén:

  • Nyaho waktuna sateuacana ngamungkinkeun patani terang iraha nyéépkeun sikina.
  • Urang tiasa ngaoptimalkeun kaayaan cuaca di tempat pendirian urang dumasar kana kaayaan di luar.
  • Upami urang ngemutan cuaca, kacilakaan lalu lintas sigana bakal ngirangan.

Tapi tangtosna, pikeun ieu penting pisan pikeun ngabagi data ngalangkungan Internét, nyaéta ngomong, kéngingkeun stasiun cuaca wifi.

Naon stasiun cuaca wifi?

Maranéhanana nyaéta jalma anu ngagaduhan kamampuan pikeun nyimpen data meteorologis dina sérver éksternal nganggo awan. Éta disarankeun pisan, kumargi saatos ngaunduh aplikasi dina Smartphone kami, anjeun tiasa konsultasi inpormasi iraha urang hoyong. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi di Stasion Cuaca

Kusabab aranjeunna penting?

Stasiun ieu bakal ngabantosan anjeun terang iklim di daérah anjeun sareng ngabandingkeunna sareng kaayaan di sakuriling anjeun, sareng éta henteu disebatkeun yén ku cara niténan bakal langkung gampang sareng gampang pikeun ngaduga naon anu badé dilakukeun ku cuaca. Salajengna, anjeun tiasa ngabagi data anjeun sareng jalma anu ngagaduhan hobi anu sami sareng anjeun, bahkan upami anjeun jarak jauh berkat Smartphone anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi di Stasion Météorologi

Stasion cuaca propésional

Janten, naon anu anjeun ngantosan kanggo kéngingkeunana? 🙂


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.